Magazin > VIP
34331 ogledov

Ljubezen po domače: Katera laže, Sonja ali Nataša, to pravi Vesna

ljubezen po domače POP TV
Izven šova poteka še večji šov ...

Vesna je mislila, da gre v šov Ljubezen po domače po Mitjevo srce, v resnici pa se je znašla sredi ravsa med Sonjo in Natašo. Nataša sedaj Sonji celo grozi s tožbo, ker je slednja javno trdi, da sta imela Nataša in Mitja v šovu spolne odnose. Mitja sicer še naprej vztraja, da situacije ne bo komentiral, kaj pa o tem, kdo laže in kdo ne, pravi tretja Mitjeva kandidatka, Vesna?

"Mene zraven ni bilo, videla sem le, da ponoči Nataše ni bilo v najini sobi. Če bi slišala kakšne glasove, bi lahko potrdila, a jih nisem. Nimam pa nič proti, tudi, če sta. To vesta onadva. Glede na to, kako se je med njima iskrilo, pa dvomim, da sta le ležala drug ob drugem," je mnenja Vesna.

Potrdila pa je, da prizori prepirov med Sonjo in Natašo niso bili zaigrani in da je bilo, ko so kamere ugasnile, še bolj pesto. "Obe sta dominantni, to je dejstvo, Sonja pa je tudi velik provokator. To je bilo kot v vrtcu, jaz pa sem bila med njima kot nekakšen tampon. Na čase bi celo kakšno pomirjevalo rabila. Marsikaj sem že doživela, kaj takega pa še ne. Ta šov, sploh situacija med Natašo in Sonjo, je bila zame velik psihološki test. Res ni važno, koliko si star, jaz sem najmlajša od nas treh, važno je, kakšen odnos imaš do sebe in do drugih. Sama ne želim nikogar prizadeti. Vsak zase ve, s kakšnim namenom je bil v šovu," je za zurnal24.si še povedala Vesna. 

Ravs si lahko ogledate TUKAJ.

Komentarjev 1
  • Tamela_Zielinski 16:05 13.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice