Magazin > VIP
89840 ogledov

Mija Janković priznala, da med njo in Zoranom ni več metuljčkov

Zoran Janković Anže Petkovšek
Razkrila, da njuno družinsko življenje trpi …

Mija Janković je v ekskluzivnem intervjuju za revijo Zvezde Lady povedala, da ima dovolj udrihanja čez družino Janković in razkrila, da zaradi ciljev in vizij njenega moža, ljubljanskega župana Zorana Jankovića, trpi družinsko življenje, a da si vsako leto še vedno utrgata en teden počitnic, na katere gresta sama. 

"Po 45 letih nama po trebuhu ne letajo več metuljčki, se je pa najina ljubezen poglobila in temelji na vzajemnem spoštovanju. Nedavno sta naju Vall In Julia (vnuka, op. a.) spraševala, kako sva tako dolgo zdržala, medtem ko sta se njuna starša ločila. Razložila sva, da so bili to drugi časi, da sta njuna starša drugačna, da je bolje, da sta se ločila, če nista zmogla skupaj. Najpomembnejše je, da sta ostala prijatelja in da delata v dobro otrok," je novinarki Andreji Comino med drugim zaupala Mija.

Zelo stroga pa je bila do medijskega linča, ki naj bi ga trpela njena družina in dodala, da gredo ljudem verjetno v nos, ker so kot družina povezani in tako držijo skupaj, da Zoranu v bran stopijo tudi vnuki, kadar, kdo kaj govori čez njihovega dedka. "Zdaj pa se sprašujem, kaj je naredil moj mož, da je najbolj osovražen človek v državi. Vem, da se vedno na vso moč trudi za vsako stvar. Vedno je dostopen novinarjem, meščanom, pripravljen na pogovor, sprejemati nove ideje. Zato ne morem stoično prenašati vsega tega pljuvanja. Se kdo vpraša, kako je z mano, mojima otrokoma in vnuki? S kakšno pravico na televiziji nekdo, ki ni strokovno podkovan, ugotavlja  'psihološki' profil mojih sinov? Ljudje to gledajo, poslušajo in se naslajajo," je za omenjeno revijo povedala Mija. 

Komentarjev 25
  • Ice1976 15:06 10.januar 2020.

    Zoki je nedvomno najbolj uspešen župan za Hribarjem...in na uspešne moške se ženske limajo. Isto za Juretom Koširjem. Veliko govoric, nekaj resnic.

  • renato27 10:42 02.januar 2020.

    Srbski lopovi izgubite iz Slovenije

  • vojko06 13:59 27.december 2019.

    Eeeee moja Mija..a si tko butasta alu pa imas obsesivne kompulzivne motnje. ODGOVOR ENAK PREJSNJEMU..DE DE....MAFIJSKA SRBIJANSKA FAMILIJA. DE DE...KAVSAL JE TUDI PI BLEDU NAPRIMER V HOTELU JELOVICA ZE POKOJNO K. V. ITD...DE DE

Sorodne novice