Magazin > VIP
10378 ogledov

Mira Cerarja njegova Mojca občudovala že kot študentka

Miro Cerar, Mojca Stropnik mediaspeed
Iskreno o ljubezni.

Za revijo Zarja sta premier Miro Cerar in njegova partnerka Mojca Stropnik spregovorila o njunem odnosu, njuni ljubezni.

Miro Cerar, Mojca Stropnik | Avtor: mediaspeed mediaspeed
Miro in Mojca se, kot sta za revijo povedala, poznata že več kot deset let. Mojca pa je Mira občudovala že, ko je bila študentka prava: "Mira sem rada poslušala že kot študentka prava, brala sem njegove kolumne, spremljala številne nastope na televiziji, in moram priznati, da mi je bil njegov način razmišljanja vedno blizu, zlahka sem se poistovetila z njegovimi kritičnimi, a vedno konstruktivnimi mislimi o aktualnem dogajanju v Sloveniji," je povedala Mojca in dodala, da je leta 2014, ko je ustanavljal svojo stranko, želela pomagati. "Večkrat sva se morala dobiti po službeni dolžnosti, potem pa je iz tega nastal tudi kakšen čaj. Kmalu sva se dogovorila, da bova skupaj začela teči," je povedala Mojca, Miro pa je dodal, da je takrat potreboval več časa za rekreacijo in določeno motivacijo, zato se mu je pravnica zdela odlična družba: "Meni je primanjkovalo športnih aktivnosti, vedel pa sem, da je bila Mojca nekoč atletinja, celo državna prvakinja, pa sem si rekel, da bo Mojca prav gotovo moja najboljša trenerka. Tako sva skupaj začela s tekom in zdi se mi, da je takrat preskočila iskrica, kot se temu reče."

Cerar je za Zarjo povedal, da sta bila 10 let znanca, nato prijatelja, kasneje pa se je zgodila še kemija: "Sledilo je spoznanje, da sva si usojena za sopotnika v življenju."

Komentarjev 15
  • miha12 15:45 02.januar 2018.

    Mislim da mora biti slepa,kaj je na tej kreaturi za občudovat?

  • miha12 15:44 02.januar 2018.

    Kaj je ta tip sploh podoben decu? Ko govori ,se zdi ko, da bo kolapsiral,mezga od tipa

  • Avatar Leon
    Leon 14:27 02.januar 2018.

    Meni je vseeno ,kdo koga hebe .................samo mene pustite na miru !

Sorodne novice