Magazin > VIP
9827 ogledov

Miro Cerar in njegova Mojca se bosta razveselila ...

Miro Cerar, Mojca Stropnik mediaspeed
Priznana energetska terapevtka Elena Sofia Seničar razkriva, katerega spola bo tretji otrok nekdanjega predsednika vlade Mira Cerarja.

"Sama ne zaznam materije, zaznam pa energijo. In zdi se mi, da bo fantek in da se bo ukvarjal s športom. Čutim to moško energijo, ki je letos tudi sicer zelo prisotna, zato se bo leta 2019 rodilo več fantkov kot punčk," je prepričana Seničarjeva, ki je pravilno napovedala tudi spol prvorojenke Lada Bizovičarja

Miro Cerar je pred kratkim sicer povedal, da dojenček, ki ga pričakuje s partnerko Mojco Stropnik, ne pomeni neke ločene zgodbe, temveč nadgradnjo, obogatitev in novo veselje v širši družini. Čeprav takšne novice menda ni pričakoval, se je zelo razveselil, da bo pri 55. že tretjič oče. 

"Miro Cerar pričakuje otroka, ki bo zanj njega neke vrste igračka, v pozitivnem smislu. Za prva dva otroka ni imel toliko časa, ker je bil vedno zaposlen, sedaj pa bo nadoknadil, kar je zamudil. Bo zelo ugleden in primeren oče in tako je tudi prav, saj tudi rabi neke vrste počitek. S tem je vsem nam pokazal, da leta niso ovira in da je za očetovstvo vedno primeren čas. Politiki, ki so očetje, so tudi boljši politiki, saj jih skrbi za bodočnost svojih otrok," pravi Elena Sofia Seničar.

Miro Cerar, Mojca Stropnik Miro Cerar Magazin Miro Cerar: "Otroček je nekaj najlepšega, kar se nama je lahko zgodilo"
 

Elena Sofia Seničar | Avtor:

 

Komentarjev 5
  • marsal 19:50 13.januar 2019.

    temu otroku bo življenje postlano z rožicami , ker je denar v hiši. Ženska v zadnjih trenuthih zdrave rodnosti, je že vedela pod katerega se je potrebno uleči.

  • Avatar Leon
    Leon 14:57 13.januar 2019.

    Priznan energetski svetovalec Janez Brezdomnik je pravilno napovedal svoj status v družbi . Brez službe in stanovanja bo ostal še v letu 2019 . Kaj meni o tem priznana energetska svetovalka?

  • mercedesb 13:33 13.januar 2019.

    Ta skace ko zajc iz ene zajkle na drugo,grd je ps ko p......ec

Sorodne novice