Magazin > VIP
17407 ogledov

MMS: Zmagovalcu pozornost ukradla Anika Horvat, poglejte jo!

Anika Horvat Žurnal24 main
Že takoj na začetku ukradla vso pozornost ...

Gregor Ravnik, ki je slovenski javnosti znan, kot klasično šolani pevec, ki klasiko kombinira z zabavno glasbo, je postal veliki zmagovalec letošnjih Melodij morja in sonca. "Zame je zmaga na 42. festivalu Melodije morja in sonca nekaj najlepšega, kar se mi je zgodilo v letošnjem letu. Glede na to, da sem Primorec, sem na to zmago še toliko bolj ponosen in počaščen, da so tudi ljudje nagradili Torek. Da se lahko postavim ob bok najlepšim melodijam enega lepših festivalov pri nas, nastopati pred polnim Avditorijem, je za vse nas glasbenike poseben, čaroben občutek, ki povzdigne naše nastope na še višji nivo," je povedal Gregor Ravnik, zmagovalec MMS po izboru tako strokovne žirije, kot tudi slovenske javnosti, ki je s telefonskim glasovanjem potrdila izbor žirije.

Gregorju festivalski odri niso tuji, saj je na MMS debitiral leta 2016 s skladbo Glasba. Na Melodijah morja in sonca 2017 je znova požel odlične odzive s pesmijo Med nama, za katero je prejel tudi nagrado za najboljšo izvedbo. Na festivalu Ema 2018 je nastopil s skladbo Zdaj je čas In istega leta je na Popevki prejel nagrado za najboljšo interpretacijo za skladbo Ti si. Na festivalu Popevka 2021 pa je slavil zmago po mnenju strokovne komisije za skladbo v celoti.

Pozornost gledalcev pa je že ob otvoritvi festivala ukradla Anika Horvat. Kot namreč veleva festivalska tradicija, se je večer začel z lansko zmagovalno skladbo Do roba in še čez, ki sta jo odpeli zmagovalki MMS 2022, Anika Horvat in Tinkara Kovač. Da odrsko prezenco obvladata, ni presenečenje, a o Aniki se govori še danes. Pevka je pri 46 letih namreč še vedno hudo vroča, na odru pa je v kratki oblekici z dekoltejem navdušila tudi s stasom in ne le z glasom!

Komentarjev 2
  • Avatar Garancija
    Garancija 07:03 15.julij 2023.

    Napišite kaj o celibatu,zelo zanimiva debata bo

  • Ender3 14:27 10.julij 2023.

    Hmmmm.dobra milfa je še vedno..

Sorodne novice