Magazin > VIP
16498 ogledov

Šokiralo vas bo, kaj sta Anika in Tinkara dobili kot zmagovalki MMS-a

Anika Horvat in Tinkara Kovač facebook
Na letošnjem glasbenem festivalu Melodije morja in sonca sta slavili Anika Horvat in Tinkara Kovač s skladbo Do roba in še čez. Kaj sta dobili za nagrado?

Ko sta Anika Horvat in Tinkara Kovač kot prvi stopili na oder in odpeli svojo skladbo, nista slutili, da bosta na koncu tudi dejansko prvi kot zmagovalki. Še manj pa sta pričakovali nagrado, ki sta jo na koncu prejeli. Skladba Do roba in še čez je delo avtorjev Aleša Klinarja in Leona Oblaka. Najprej je skladbo Aleš Klinar ponudil v izvedbo Tinkari, a jo je zavrnila. "Nekako nisem čutila, da bi to pesem sama izvedla, ker se mi zdi bolj skupinska, bolj za zabavo. V tistem času sem se kar precej družila z Aniko, zato sem se odločila, da povabim k sodelovanju njo, da bi pesem skupaj odpeli." In sta jo in to zmagovalno!

A po zmagi ju je čakalo prav posebno presenečenje! "Ker je imel Aleš ravno v času podelitve nagrade svoj nastop drugod, sva tudi nagrado zanj prevzeli midve. A je Aleš dogajanje v Avditoriju vseskozi spremljal. Med svojim nastopom je imel pri sebi telefon in preverjal, kaj se dogaja v Avditoriju. Ravno v trenutku, ko je na svojem nastopu sestopil z odra, je prejel sporočilo od Anike, da je pesem zmagala. Hitro je odšel v avto in se pripeljal k nam, ki smo takrat že bili na zabavi po festivalu. Presenetil je naju in vse prisotne s tem, da je odšel do DJ -ja, prijel mikrofon in zapel Highway to hell."

In kaj sta dobili kot zmagovalki!? "Glavna nagrada je tečaj za čoln (smeh). Ja, tečaj za čoln! Z Aniko sva prejeli šest tečajev za čoln. Kot druga nagrada je videospot v vrednosti 2.000,00 evrov bruto, s pogojem, da je 30 sekund v spotu kadrov iz občine Piran, kar mi je pa prav všeč."

 

Komentarjev 1
  • Dragonja 00:03 13.julij 2022.

    Dobra pesem,obe imata lep glas.Sem pa iz naslova mislil,da sta dobili bon za fitnes.

Sorodne novice