Magazin > VIP
23853 ogledov

Največja rana Jana Plestenjaka: "To me boli in mori"

Jan Plestenjak Instagram
Želel si je ustvariti družino, a mu tega ni uspelo uresničiti.

"Moj kompleks je, da nisem družine ustvaril do 50. leta. Da nisem doma ustvaril. To me boli ... In mori me to," je Jan Plestenjak iskreno povedal v podkastu Aidea. Na vprašanje voditelja Klemna Selakoviča, zakaj si je ni ustvaril, pa je odgovoril: "Zato ker sem toliko let tega rock'n'rolla imel in je bil nek delirij imeti vse, probati vse, doživeti vsak dan nekaj novega. Enostavno je bilo tako dobro, ker sem bil neprestano vznesen. Če bi rekel, da obžalujem to, ne obžalujem, ker da to mojim pesmim neko drugo težo, kot če ne bi nič doživel. Vem, kaj pojem in brez teh stvari ne bi mogel tako interpretirati. Sem pa neizkušen, kaj bom jaz enemu očetu, odgovornemu, skrbnemu človeku, govoril in se pametnega delal, to je arogantno, ker me 'scat' pelje v sekundi."

Jan je povedal, da si družine še vedno želi, a poudaril, na kakšen način si je ne želi: "Seveda, jaz si tega zelo želim. A to ne more biti projekt. Ker opazovalec sem pa dober, zato tudi pesmi pišem in žal mi je, da je veliko družin kot firme in ne govorim o denarju." Kljub temu da je v življenju z dekleti doživel veliko norosti, takšnih, o katerih beremo v knjigah, kot pravi, pa je bil v zvezah vedno zvest. "Kadar sem imel resno punco, nikoli nobene nisem prevaral, pa ne zaradi nje, zaradi sebe. Ker bi sebi podrl neko čistost, svetost. Tudi ženske mislijo, to je pa neresen človek, pa ni tako," je še povedal. Celotnemu pogovoru lahko prisluhnete spodaj.

Komentarjev 13
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 13:19 25.september 2023.

    Dva tipa ne moreta naredit otroka..lahko ga samo posvojita..to bi pri 50 letih pa že vedel tudi on.

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:39 25.september 2023.

    Jan,v zdajšnih časih ljubezni ni,sploh pa zate,ker si slaven,češplje bi te rade samo izkoristile,pa malo star si za mlade,hehe

  • fuckZ24 08:01 25.september 2023.

    En, Plastični, za babo imet je treba jajca imet. Pa treba je sestopit z oblakov. Idealne babe ni. Pa nobena ti ne bo špilala mame. Pojdi na eno psihianalizo. Mogoče bos izvedel, kaj je tvoj problem z babami. Ljudski glas ...prikaži več pravi, da si mamin sinek. Zna biti nekaj na tem.

Sorodne novice