Magazin > VIP
11927 ogledov

Nana Zeneli: "Sprejela sem najtežjo odločitev v življenju"

nana zeneli Facebook
Težko slovo …

Pisateljica in nekdanja resničnostna zvezdnica, ki že nekaj let z družino živi v Švici, Nana Zeneli, je svojim Instagram sledilcem sporočila srce parajočo novico, po enajstih letih se je namreč morala posloviti od svojega pasjega prijatelja. "Sprejela sem najtežjo odločitev v mojem življenju … vem pa, da več ne bo trpel. Hvaležna za nepozabnih 11 let. Lahko noč, Jacky moj," je zapisala Nana in zraven objavila fotografijo polno pristnih čustev. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💔sprejela sem najtežjo odločitev v mojem življenju...vem pa da več ne bo trpel😭.Hvaležna za nepozabnih 11 let. Lahko noč Jacky moj 😭💔

A post shared by ❤Nana Nataša ❤🇨🇭🇨🇭🇨🇭🇨🇭 (@nanazeneli) on

Zenellijeva sicer z možem, sinom in hčerko že pet let živi v Švici, pred kratkim pa je tudi razkrila, da je bila selitev ena najboljših odločitev v njenem življenju. "Na današnji dan, pred petimi leti, smo se preselili v Švico. Je bila to dobra odločitev? VRHUNSKA. Večkrat me vprašajo, če kaj pogrešam Slovenijo. Hmm, NE!! Usedem se na letalo, v avto … pridem, grem. Pa ljudi, prijatelje? Kogar želim slišati, ga pokličem in obratno, mar ne,"  je zaupala Nana. 

Komentarjev 2
Sorodne novice