Magazin > VIP
10236 ogledov

Nani Zeneli po tej interakciji s policisti zelooo nerodno!

Nana Zeneli Osebni arhiv
Ojoj, bi bilo nerodno tudi vam?

Nekdanja resničnostna zvezdnica, novinarka in pisateljica Nana Zeneli, ki z družino že nekaj let živi v Švici, je vedno veljala za estradnico brez dlake na jeziku. Nana pa je odkrita tudi, kadar kakšno "ušpiči" sama. 

Tako je svojim Facebook prijateljem razkrila pripetljaj, ob katerem ji je bilo resnično nerodno, a humorna situacija kar kliče po tem, da je postala skoraj viralna. "Če vam je ali vam bo kdaj nerodno, se spomnite name. Danes sem policajem blendala, da je v bližini radar," je razkrila Nana. 

Svetlolaska sicer zadnjih pet let živi v Švici, o kateri govori le v presežkih. "Kamorkoli me življenje privede, povsod bom uspela. Učim se iz vsake izkušnje, potujem od uspeha do uspeha, od zmage do zmage. Pot me vodi k vedno večjim uspehom in v mojem svetu je vse dobro, čeprav je bilo pred štirimi leti, ko smo se preselili v Švico, zelo težko, se sedaj s ponosom ponašam z vsemi naštetimi izjavami, ki sem jih zapisala, izrekla," je lansko leto povedala za zurnal24.si.

Komentarjev 8
  • 03a22797237ce84cc413aa3240ab4331bd637aab 18:58 13.december 2019.

    Tipičen primer bega možganov!!

  • Majazmaja 11:54 13.december 2019.

    Še malo, pa bodo kljunasta usta konkurirala Mireli Fafanovič. Drugače pa delo v pralnici ne v Švici in ne kje drugje ni nikakršen uspeh in s plačo, ki jo dobiš za tako delo, si revež tudi tam.

  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 11:24 13.december 2019.

    Izjava porodničarja mami od Nane po porodu: "Gospa,sve smo mi probalji,alji se je izvuklja".

Sorodne novice