Magazin > VIP
10061 ogledov

Naš televizijski zvezdnik bi moral praznovati, a žaluje

nejc rek Facebook
Nesreča se ga žal drži tudi v letošnjem letu.

Resničnosti zvezdnik Nejc Rek, ki je tekmoval v šovu Bar, žaluje. Le en dan pred njegovim rojstnim dnevom, ki je 21. januarja, se je moral posloviti od svoje najboljše prijateljice, psičke Lane. "Draga moja Lana! Bila si moja najboljša prijateljica in družinska članica, ki je z nami preživela skoraj 15 let. Zadnje čase pa si bila precej krhka z zdravjem, starost je prav tako naredila svoje. Vedno si bila del mene in vedno boš. Počutim se, kot da je umrl del mene. Le kdo me bo sedaj budil, kdo se bo kregal name, kdo mi bo dal poljubčka, kdo tačko, kdo bo sedaj smrčal? Bolečina je nepopisna, solze tečejo in se ne ustavijo, pogrešam te. Sedaj ne čutiš več bolečin in veselo tekaš po zasneženih poljih z našo Kalo. Zagotovo pa se srečamo tam nekje za mavrico, ko nastopi naš čas. Rad te imam in nikoli ne boš pozabljena," je zapisal ob srce parajoči fotografiji, na kateri se v solzah sklanja nad umirajočo pasjo ljubljenko. 

Nejc vedno odkrito govori o svojih stiskah in teh žal ni malo. Že večkrat je odkrito spregovoril o homofobnih napadih, ljubezenskih dilemah in zdravstvenih težavah. Lansko leto je bilo zanj izredno naporno, septembra ga je za nos grdo potegnila simpatija, nato se je spopadel z zelo neprijetno zdravstveno težavo, decembra pa je za smrt ljube prijateljice žal izvedel iz medijev. Zaradi zastoja srca je sredi decembra namreč umrla naša resničnostna zvezdnica Esmeralda Rupnik, s katero si je bil Nejc zelo blizu. Stara je bila 60 let. Žal se za Nejca tudi to leto ni začelo obetavno, a držimo pesti, da bodo prihodnji meseci lepši. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice