Magazin > VIP
6705 ogledov

Naš zvezdnik razkril, zakaj so mu kar dvakrat grozili s pištolo

Pablo Alejandro Gelb
Preizkusil zakon in Tinder, sedaj bo ljubezen iskal v šovu ...

Pablo Alejandro Gelb je eden od kandidatov nove sezone šova Ljubezen po domače in je brez dlake na jeziku za Žurnal24 povedal marsikatero podrobnost iz svojega življenja. Star je 47 let, živi v Litiji, prihaja pa iz Argentine. V Slovenijo se je simpatični Pablo, ki ima slovenske korenine, preselil pred 21 leti. "Tukaj sem se odločil živeti, ker sem v Argentini, ko sem bil še mlad in sem delal, dobil dvakrat pištolo v glavo," je razložil in dodal, da je v naši deželi "krasno živeti". 

V kakšnem položaju ste se znašli, da so vam kar dvakrat prislonili pištolo na glavo? 

Star sem bil 19 let in sem živel še v Argentini. Delal sem v trgovini s pisarniškim materialom in so nas sredi dneva oropali. V Argentini se to dogaja vsakodnevno, v Sloveniji skoraj nikoli. Tam je velika revščina in se ljudje poslužujejo tudi tega, tak je svet.  

Kaj vam je takrat švigalo skozi misli? 

Takrat ne boš igral junaka. Nič ne razmišljaš, samo daš stvari iz roke, da se čim prej poberejo. Ne veš, ali so zadrogirani in si samo želiš, da ne pritisnejo na petelina. Lahko se konča tudi s smrtjo in v Argentini pogosto tudi se. 

Kako ste se znašli v Sloveniji? 

Prvič sem prišel leta 1994, da se naučim jezika, moji stari starši so namreč Slovenci in konec srednje šole je to za nas običajno. Drugič pa sem prišel leta 2002 in ostal, ker imam tukaj sorodnike in ker mi je bolj ustrezal način življenja. Razlog ni bila poroka, vse papirje sem si namreč uredil sam.  

Koliko let ste že ločeni?

Pet let. Z bivšo ženo se enostavno nisva ujela, karakterno, nobenih prevar ali nasilja ni bilo. Imava tri otroke, ki so stari 13, 10, 8 let. Pri ločitvi ta kratko vedno potegnejo otroci. Midva sva se dogovorila tako, da so en teden pri medi, dva tedna pri njej. Vsak gre svojo pot in danes se ločiš zelo hitro, že če "pustiš gate na radiatorju". Večino parov se razide, ker ne pridejo skupaj. 

Kako so otroci sprejeli to, da ste se prijavili v šov Ljubezen po domače? 

Vzamejo, kot je, jaz pa sem to sprejel kot nov izziv.  

Kaj pa simpatije po ločitvi – je bila kakšna resna?

Ne, nič. Poskusil sem Tinder, a to ni zame. Če zunaj ne dobiš normalnega človeka, kaj šele tam. Sem bolj za star način spoznavanja.

Prijavili sta vas dve sodelavki, ali nobena od njiju ne bi bila prava za vas? 

Ena je premlada, druga pa poročena. Večino sem na delu, drugače z otroki. Če bo kakšna, če ne ne. Danes je težko dobiti kakšno normalo, pomemben jim je samo videz in denar. Tak je moj občutek. Danes ženske iščejo prihodnost, ljubezen je na zadnjem mestu, vsaj tako je videti.

dezurni@styria-media.si


 

Komentarjev 3
  • Avatar Garancija
    Garancija 07:40 02.julij 2023.

    A mislim,da je kar nekaj pomembnejših novic od tega“zvezdnika“

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:39 02.julij 2023.

    Vi pa mate brezzvezdnike

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 07:49 01.julij 2023.

    ".Zvezdnik"....No sedaj je tudi uradno tisti ki klamfa naslove opravilno nesposoben...Ne dajte mu, da sam hodi naokrog...

Sorodne novice