Magazin > VIP
5355 ogledov

Naša pevka pred leti šokirala z nenadno ločitvijo, sedaj sporočila to

žana povše Instagram
Za dežjem vedno posije sonce, pravijo.

Pevki Žani Tajm, nekdaj Povše, se je življenje leta 2018 postavilo na glavo. Ločila se je od moža Danija Salobirja, očeta njene hčerke Kiare, in se spustila v zvezo s hrvaškim glasbenikom Borisom Tajmom, ki mu je leta 2019 na skrivaj obljubila večno zvestobo. Lani sta se razveselila sinčka, a družina in ljubezen do nje nista edini stvari, ki ju združuje. Glasbenika namreč sodelujeta tudi poslovno, in to zelo uspešno. Žana pa je pred kratkim za ljubezen svojega življenja posnela tudi prelepo pesem Tvoja.

O tem, kako je biti poročen z osebo iz istega posla, je pred nekaj časa povedala: Veliko lažje. Skupaj delava, skupaj ustvarjava, veliko časa preživiva v studiu, imava iste interese in seveda razumeva tudi morebitne 'umetniške' muhe, ki jih drugi mogoče ne bi. Pomagava si v vseh pogledih in skupaj rasteva, kar je še najbolj pomembno.”

Sedaj pa je na svojem Facebook profilu razkrila, da bo že tretjič postala mamica. "Nosečnost tokrat, čeprav je že tretja, poteka brez težav. Brez slabosti in kakšnih drugih problemov. Še vedno lahko nastopam, za kar sem zelo vesela, saj imamo pred sabo še polno sezono porok, ki jo moramo oddelati," je povedala za 24ur.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Ender3 15:46 17.julij 2023.

    Šokanten prispevek ! Le komu je namenjen ?

  • Avatar pantani
    pantani 10:24 17.julij 2023.

    Kdo zavraga je to???!!!

Sorodne novice