Magazin > VIP
26264 ogledov

Naša voditeljica tudi po porodu buri moško domišljijo

Lea Mederal Instagram
Postava, da te kap!

Lea Mederal, ki ustvarja priljubljeno popotniško oddajo Potep z Leo, v kateri gledamo izlete, na katere popelje svoje znane intervjuvance, je znana kot ena najbolj postavnih znanih Slovenk in ta naziv je obdržala tudi po porodu. 

Za Leo pa je bilo rojstvo sina leta 2020 tudi ena najtežjih preizkušenj v življenju. "Po 2 mesecih je Julijan končno doma. Niti v najhujših nočnih morah si ne bi predstavljala, da mi bodo otroka le nekaj minut po rojstvu odpeljali na intenzivni oddelek zaradi težav z dihanjem. Za mano je res težko obdobje, ki mi je popolnoma spremenilo pogled na svet. Zdravje je res na prvem mestu. Materina in očetova ljubezen pa delata čudeže,“ je voditeljica in mlada mamica zapisala novembra 2020. 

Lea se na ekrane vrača spomladi, ko lahko pričakujemo nove oddaje Potep z Leo, kot je sporočila na Instagramu. Da takrat pa postavna mamica, ki je lansko leto dopolnila 30 let, Slovenijo raziskuje v družbi sina in soproga. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Mederal (@leamederal)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Mederal (@leamederal)

Komentarjev 1
  • Corrie_Stickler 11:54 05.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

Sorodne novice