Magazin > VIP
87691 ogledov

Naša voditeljica z dojenčkom v katastrofalnih razmerah

Lea Mederal Facebook
Sedaj javno opozarja na težavo …

Simpatična voditeljica Lea Mederal Gams je letošnje leto postala mamica, a začetki niso bili lahki. Lea je pred tremi tedni na Instagramu zapisala, da je imel njen sin Julijan že ob rojstvu težave z dihanjem in da so kar dva meseca preživeli v bolnišnici. 

Tokrat pa se je s pozivom oglasila na Facebooku. Povedala je, da je s sinom preživela noč na pulmo oddelku pediatrične bolnišnice in razkrila, na kako katastrofalnih ležiščih starši prespijo ob svojih bolnih otrocih. 

"Takšen raztegljiv stol dobiš, ko prideš z otrokom prespat na na pulmo oddelek na Pediatrični kliniki. Presenečena in razočarana! Sama sem na takšnem ležišču, hvala bogu, spala le eno noč ... Kaj pa starši, ki na takšnem stolu spijo tudi po več tednov!? 
Meni to ni normalno, res ne. Dobila sem ogromno sporočil mamic, ki so mi napisale, da so jim dali takšen stol, kljub temu da so bile noseče. Pisali ste mi, da so takšni stoli "primerni za spanje" praktično v vseh bolnišnicah po Sloveniji in to že dolga leta ... Vsi ste potožili, da so vas po parih dneh bolele vse kosti. Kaj čmo ukrenit? Kam gre ves denar v tej državi ... Res bi rada pomagala staršem. Zadevo bi lahko  elegantno rešili, in sicer tako, da bi na stole dali gor 5 cm debelo blazino in stol bi bil dosti bolj udoben in primeren na spanje. Jaz sem imela sabo modro blazino, ki stane celih 35 evrov (na sliki v komentarju spodaj). Je res težko kupiti takšne blazine in jih dati na te stole? Ne mi pisati, da se da blazine težko oprati, da se nabirajo bacili itd., ker bi dali gor lahko nepremočljive pralne prevleke in zadev bi bila rešena. Prosim komentirajte objavo in jo delite v čim večjem številu, da se zadeva premakne ... Razmišljam celo, če bi nekako zbirali prostovoljne prispevke za izboljšanje ležišč. Še kakšna ideja? P.S. Poklon in pohvale vsem sestram na pulmo oddelku. Angeli ste, ki bi morali biti za svoje delo dosti bolj cenjeni in plačani," 
je zapisala Lea. 

Lea Mederal | Avtor: Facebook Facebook

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Mederal (@leamederal)

Komentarjev 11
  • rexuathe 18:24 09.december 2020.

    www︎.︎ictec︆.︆net - odličen prrojekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za seks

  • seicacun 14:44 09.december 2020.

    www︎.︎ictec︆.︆net - odličen projekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks

  • siblfromwai 11:41 09.december 2020.

    www︎.︎ictec︆.︆net - oddličen prrojekt za odrasle, ki želikko najti parrtnerja za sseks

Sorodne novice