Magazin > VIP
7925 ogledov

Nič čudnega, da je Gaja Prestor tako lepa, poglejte njeno mamo!

Gaja Prestor Instagram
Ena naših najlepših pevk objavila fotografijo mame, oboževalci navdušeni.

Pevka, voditeljica in spletna vplivnica Gaja Prestor, ki velja za eno naših najlepših estradnic, je nedavno praznovala 24. rojstni dan. Ob obletnici rojstva je naredila izjemo in objavila fotografijo s svojo mamo in tudi taščo. Pevka sicer večkrat objavi fotografije s svojo mlajšo sestro, s katero sta izjemno povezani, lansko leto jo je peljala celo na izlet v London. Ob tokratni objavi fotografije z mamo pa je vsem jasno, da jabolko ni padlo daleč od drevesa. Tudi Gajina mama je z dolgimi črnimi lasmi in velikimi temnimi očmi prava eksotična lepotica, zato je jasno, po kom sta Gaja in njena sestra podedovali tako dobre gene. 

Gaja Prestor | Avtor: Instagram Instagram

Očitno pa si naša pevka ni blizu le z mamo in sestro, pač pa tudi taščo, mamo svojega dolgoletnega partnerja, oblikovalca Luke Dovšaka. Tudi tašči se je za svoj rojstni dan poklonila s fotografijo, na kateri objeti in nasmejani stojita ob rojstnodnevni torti.

Nedavno sta se Gaja in Luka tudi zaročila. Letošnje potovanje na Bali si bo tako zapomnila za vse življenje, saj jo je med večerjo presenetil in zaprosil za roko. Dvajset sekund pred zaroko se je fotografirala v ogledalu in zapisala: “Dvajset sekund pred trenutkom, ki ga popolnoma nisem pričakovala. Jaz sem se pa kot običajno fotografirala v kopalnici pred večerjo.” Objavila je tudi tri črno-bele fotografije. Na njih je pokazala svojega izbranca in prstan, ki zdaj krasi njeno roko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GAJA (@gajaprestor)

Komentarjev 7
  • alojz73 23:07 05.maj 2024.

    No,mama pa ni ravno kakšen presežek,je kar malo podpovprečna.

  • Avatar jezeran
    jezeran 12:10 05.maj 2024.

    Nimate pojma kaj je lepo, kar ste na žurnalu že večkrat dokazali

  • wolfenstein 12:06 05.maj 2024.

    Naslov o mami, spodaj pa ena slika mame in 15 slik ročnega dela srbskega kirurga. A ste prepričani, da ste hoteli pisati o mami?

Sorodne novice