Magazin > VIP
52400 ogledov

Petra Kerčmar in Uroš Slak s fotografijo sprožila ugibanja, ali sta spet skupaj

petra kerčmar Urša Premik
To pravijo njuni kolegi ...

Ena naših najbolj prepoznavnih voditeljic informativnega programa Petra Kerčmar je te dni praznovala 50 let. Tega jubileja ji ne bi pripisali, s tem pa se strinjajo tudi gledalci, ki so ji pod objavo fotografij s praznovanja namenili le čestitke in komplimente.

Fotografije so objavili na Instagram profilu oddaje 24 ur. Petra je na praznovanju blestela v rožnati oprijeti obleki, ki je poudarila njene atribute in pokazala, kako je okrogli jubilej proslavila z družino. Videti je prav svečano, saj so bile povabljenke celo v večernih oblekah.

V oko pa je padla fotografija, na kateri je Petra s sinom in bivšim partnerjem, prav tako voditeljem, Urošem Slakom. Ob tem se je pojavil tudi komentar: "Vse najboljše, a s Slakom sta še vedno par?" A verjetno ni tako, saj je Petra za Žurnal24 že leta 2022 povedala: "Ob praznovanjih, rojstnih dnevih, valeti, ki je bila nedavno, in ostalih posebnih priložnostih, ki so povezane z Aljažem, pa smo še vedno tudi vsi trije skupaj." Lepo, kajne? Petra in Uroš sta tako, sploh zaradi sina, kljub razhodu še vedno družina, zato nič čudnega, da je bil Uroš tudi del Petrine obletnice. Da ostajata v tesnih prijateljskih odnosih, potrdijo tudi njuni kolegi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

Komentarjev 8
  • mirko79 20:44 19.marec 2024.

    Tudi ličnici Nike Mulec sta sumljivo "napumpani".

  • Grof 18:45 19.marec 2024.

    Napumpana je že tako, kot brazilska fafarca, ji bo ratal še enkrat potegnit …

  • Ender3 15:20 19.marec 2024.

    Imaju ju za paradna konja POPTv..Manj, ko ju vidiš raje jih imaš..

Sorodne novice