Magazin > VIP
65580 ogledov

Pokukajte, mega razkošna rojstnodnevna zabava našega milijonarja!

Janez Škrabec
1/5
Mediaspeed
Prijatelje povabil v Križanke na muzikal, kuhal jim je eden najboljših chefov!

Janez Škrabec, slovenski podjetnik, funkcionar, predavatelj in mecen, najbolj znan kot direktor gradbenega podjetja Riko, prapranečak jezikoslovca in slovenista patra Stanislava Škrabca, častni konzul Maroka in Republike Belorusije v Republiki Sloveniji, je svojih 60 let praznoval v velikem slogu.

Prijatelje in poslovne partnerje je gostil na prijetnem druženju v ljubljanskih Križankah. Za brbončice so skrbele kulinarične mojstrovine chefa Uroša Štefelina, ušesa pa so božale izbrane popovke Alenke Godec, Damjane Golavšek in Simone Vodopivec Franko ter gostiteljev navdihujoč govor. Sproščeno druženje se je zaključilo z ogledom muzikala Lepotica in Zver Zagrebškega mestnega gledališča Komedija.

Ob Janezu je blestela njegova soproga Sonja Poljanšek Škrabec, lastnica enega najbolj znanih wellness in fitnes studiev v Ljubljani ter znana imena iz politike in gospodarstva, tudi prvi predsednik RS Milan Kučan. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 18
  • dore 11:34 13.julij 2023.

    A svojega dolgoletnega intimnega partnerja pa ni pripeljal. Sonja je itak samo za sliko, kajti vsi dobro vemo katerega nagnjenja je. Sicer pa je na poti Sandija Češka in to zelo kmalu

  • Avatar torolino
    torolino 18:39 12.julij 2023.

    To so socialisti na pravih mestih v času tranzicije...tudi Jankovič, Darij južna...bljak

  • jed 17:41 12.julij 2023.

    Dekadenca na kubik.

Sorodne novice