Magazin > VIP
19668 ogledov

O tej naši lepotici se bo še veliko govorilo!

Rebeka Predan Peter Hmelak
Komaj 17-letna Rebeka navdušila modni svet.

World Top Model Slovenia je edino tekmovanje v modelingu pri nas in zanimiv format, ki poteka kar skozi celotno leto. Mednarodna žirija je tokrat izbrala novo zmagovalko , ki je prejela pretižen naziv, s katerim se bo predstavila na svetovnem izboru, 2. decembra in se potegovala za kar 200.000 eur vredno nagrado v svetu modelinga. World Top Model Slovenia 2022 je postala 17-letna Mariborčanka, visoka 173 centimetrov, ki si je od nekdaj želela postati model in zdaj so se ji sanje uresničile.

World Top Model je najbolj prestižno tekmovanje v svetu modelinga. V Sloveniji poteka peto leto, lastnica slovenske licence pa je Kaly Kolonič, uspešna podjetnica, lastnica Agencije Eksluzivno, piarovka slavnih zvezdnikov, strateginja za socialna omrežja, nutricionistka, TV voditeljica, slikarka in mednarodno nagrajena Dama Leta 2020. Koncept World Top Model Slovenia je izjemen, skozi vse leto potekajo snemanja, Modeling Akademija in šolanje za modele, kjer najboljše modele povabijo na tekmovanje World Top Model Slovenia. Izmed top 5 mednarodna žirija izbere zmagovalko World Top Model Slovenia, letos je to postala 17-letna Mariborčanka Rebeka Predan.

Rebeka Predan | Avtor: Peter Hmelak Peter Hmelak

"Iskreno, zmaga me je presenetila, saj je naziv World Top Model Slovenia resnično prestižen in hkrati največja platforma za modeling.  Zmaga na slovenskem izboru mi odpira vrata v modni svet in mi daje izjemne priložnosti, ki jih model lahko samo sanja. Res sem vesela, da sem se prijavila na Modeling Akademijo World Top Model Slovenia, saj se mi je življenje popolnoma spremenilo. Vzhičena sem, to je eden izmed mojih najlepših trenutkov v življenju, saj sem vedno občudovala prejšnje zmagovalke in profesionalnost okoli samega izbora v Sloveniji, ki je na zelo visokem nivoju in daje modelom resnično priložnost za prepoznavnost, saj je lastnica izbora Kaly Kolonič znana piarovka, ki klasičen modni svet kombinira s šov biznisom, zato so njeni modeli redno v reklamah, na modnih revijah, v glasbenih videospotih, filmih," je povedala zmagovalka Rebeka Predan, ki jo je Kaly Kolonič ob razglasitvi zmage že razveselila z vlogo v kratkem filmčku Bitka pri Žuži, ki bo v kino pospremil celovečerec Nekaj sladkega Tina Vodopivca in Urške Majdič.

Rebeka je ljubiteljica živali, zanimata pa jo svet podjetništva in financ, je pa tudi andrenalinska navdušenka. Lastnica licence World Top Model Slovenia, Kaly Koloniče nam je zaupala, da so nad zmagovalko navdušeni, saj deluje kot zgrajen model, čeprav v svetu modelinga ni dolgo časa: "Je naravna, prijazna, ima krasno osebnost, kar gre v svetu  modelinga in šov biznisa daleč. Navajena je delati, pred kamero je izjemna, zna pozirati, zna hoditi, je prijetna in profesionalna, se ne pritožuje in razume, da sta svet modelinga in miss svetlobna leta daleč narazen, kar pa žal nekatera druga dekleta ne razumejo. Modeling je trdo delo, ki zahteva celega človeka, veliko vaje, odrekanja in profesionalnosti."

 

Komentarjev 2
  • Toma 21:05 22.november 2022.

    Bi ji na oko dodal še kakšno desetletje.

  • Ender3 16:54 22.november 2022.

    Lepo je biti opremljen z lepoto, vse dokler se ne postaraš . Nekateri to vsaj znajo izkoristiti v pravem času.

Sorodne novice