Magazin > VIP
1727 ogledov

Očeta Gigi Hadid manekenka obtožila posilstva

Mohamed Hadid
V orkanu spolnih obtožb, ki zadnje mesece preplavlja Hollywood, se je znašel tudi milijonar Mohamed Hadid, sicer oče supermanekenk Gigi in Belle Hadid.

Manekenka Miranda Vee se je preko socialnih omrežij zahvalila manekenki Kate Upton, da je javno razkrila, kako jo je pred leti nadlegoval prvi mož znamke Guess Paul Marciano in s tem opogumila tudi njo.

"Hvala, Kate Upton. Čas je, da ljudje kot sta Paul Marciano in Mohamed Hadid pokažejo svoj pravi obraz. Paula sem spoznala v Guessovi stavbi, kjer me je začel spolno nadlegovati in me po tem predal prijatelju Mohamedu Hadidu, ki naj bi me 'peljal na kavo'. Mislila sem, da gre za sestanek, a sva bila v stanovanju le jaz, on in penina, ko me je posilil. Lani, ko sem želela spregovoriti, so za to izvedeli in mi predložili pogodbo o zaupnosti, ki sem jo podpisala samo zato, ker mi je Paul grozil. Čas je potekel. Le zakaj bi bile tiho, samo zato ker so vplivneži," je izdala Miranda.

Na obtožbe se je odzval tudi 69-letni Hadid, ki pravi, da srečanje ni bil zmenek in da se manekenke ni niti enkrat dotaknil. Pravi, da navedbe niso resnične in da zato razmišlja o tožbi zoper manekenko. Dodal je tudi, da če ga želi skupaj z Marcianom obtoževati, naj to počne na sodišču, ne pa na družabnih omrežjih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.