Magazin > VIP
161497 ogledov

Opa, Gino strasten s to 18 let starejšo znano Slovenko

Bled Rose
1/10
SZ Agency
Vroče fotke ...

Četrtkova snežna noč je bila na Bledu izredno vroča – zbrali so se slovenski vplivneži, pevci, igralci in modeli. Namen večera je bil dobrodelno obarvan. Bled Rose Charity deluje že od lanskega novembra, ko je prvič organiziral projekt oddajanja zapuščenih živali iz ljubljanskega zavetišča. Tokrat so ponovno združili moči z vplivneži in mediji in poskrbeli za nepozaben večer.

Večer se je končal vse prej kot mirno, z nastopom je presenetil Tilen Lotrič, Damjan Murko je poskrbel za vročo točko večera, medtem ko je vedeževalec Blaž napovedoval prihodnost gostom, ki so si upali stopiti v  čarobno kupolo. Da je bil večer vroč in nepozaben, so poskrbeli tudi Matjaž Kumelj, Omar Naber, Danica Lovenjak, Miss Slovenije in druge aktualne misice, Sanjske ženske, manjkale pa niso niti Vražje dame, tekmovalci Exatlona in tekmovalci resničnostnega šova Kmetija.

Še posebej vroče pa je bilo med Carmen Osovnikar in 18 let mlajšim tekmovalcem Kmetije Ginom Podgornikom. Carmen je očitno vrgla oko na lepega 22-letnika, ga poljubljala in se ovijala okoli njega. Pa bo kaj kruha iz te moke? "Carmen je lepa ženska, a je med nama malo preveč razlike v letih, tako da se med nama ni zgodilo nič omembe vrednega. Nobene iskrice ni, šlo je bolj za šov," je za zurnal24.si povedal Gino in povedal, da je še vedno samski, čeprav se je na Kmetiji domnevno zapletel s Tjašo. "S Tjašo bova verjetno kar prijatelja. Kar je bilo na kmetiji, je na Kmetiji ostalo," je še dodal.

 
Komentarjev 11
 • dani05 17:46 03.januar 2022.

  Karmen je lepa ženska?? Kdo je tu pijan zdaj? a se lahko še bolj norcujete ali kaj? lepa zenska je napisal 😂

 • Avatar Lillianna27
  Lillianna27 23:07 08.december 2021.

  Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

 • Nymphetamine 16:01 08.december 2021.

  Karmen je lepa zenska😂😂😂Izjava leta

Sorodne novice