Magazin > VIP
1842 ogledov

Opa, kakšna priložnost za Ano Praznik!

ana praznik Profimedia
Poleg pevske in voditeljske kariere se je preizkusila še kot igralka.

Ana Praznik je na sceni že več kot 20 let, z najstniško skupino Bepop ustvarja še danes, kasneje se je podala v radijske vode, kot voditeljica pa je izjemno popularnost dosegla z oddajo Delovna akcija na Pop TV, kjer se je ljudem v srca usidrala s sočutnim pristopom do najšibkejših, ki jim v oddaji prenavljajo domove.

Vsestransko Ano Praznik pa smo nedavno opazili v napovedniku za nov slovenski mladinski film Šepet metulja, ki na spored prihaja oktobra in v katerem Ana igra vidnejšo vlogo. Že v napovedniku je v svoji vlogi povsem prepričljiva in komaj čakamo, da vidimo film!
"Film Šepet metulja je najstniška romantična drama, ki z zgodbo o ljubezni do sebe in drugih sledi velikim sanjam o poslovni poti, premagovanju ovir ter vztrajanju. Jan, 17-letni navdušenec mehatronike in najstnik avtist. Pridruži se razredu, ki za podelitev štipendije v mednarodnem podjetju tekmuje v razvoju programske opreme sodobnega prezračevalnega sistema s pogonom na umetno inteligenco. V razredu je tudi privlačna glasbenica in edina punca Tara, ki si prav tako želi zmage. Razred vodi neizprosni učitelj Frenk, ki ne odobrava posebnih potreb učencev in hodi po robu z drugačnimi metodami praktičnega pouka. Jan kljub vsem oviram učitelja in sošolcev dokaže, da zmore. S pomočjo ambiciozne svetovalne delavke Zarje počasi napreduje v šoli in se zbliža tudi z direktorjem podjetja, ki ga vzame pod svoje okrilje," piše na promocijski strani filma Šepet metulja. 

Film je sicer delo ustvarjalcev drugega priljubljenega filma z naslovom Vloga za Emo. Ana igra eno vidnejših vlog, svetovalno delavko Zarjo, glavno vlogo je upodobil Ali Ogrizek. V igralski ekipi so tudi zveneča igralska imena, kot sta Tina Gorenjak in Brane Završan

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Pierre 20:12 31.julij 2023.

    Multipraktik, pevka, igralka, kot pravijo Francozi, dober za vse, dober za NIČ

Sorodne novice