Magazin > VIP
39676 ogledov

Oriana Girotto: Po mučnem razhodu ima novo simpatijo

Hellcats Saša Despot
Ni bilo lahko, a iz situacije je potegnila najboljše ...

Oriana Girotto pred nekaj meseci končala večletno zvezo s kitaristom skupine San Diego, Maticem Ajdičem, s katerim imata sedemletnega sina Edvarda. "Da, z Maticem nisva več skupaj, a ne po moji želji. To je tista prava, boleča novica. Imava pa res dober odnos zaradi sinkota," je voditeljica za Žurnal24 potrdila konec septembra. 

A ko smo jo ujeli na nedavni tiskovni konferenci skupine HellCats, ki jo je povezovala, je bila videti odlično, postavna, lepa in nasmejana kot smo je vajeni. "Prav zaradi tega sem malo shujšala, ker je bil šok, potem pa iz vsake stvari povlečeš pozitivno - mi je vsaj uspelo shujšati. To so pretresi, a se počutiš živega, ne glede na to, ali so slabe ali dobre stvari. Važno je, da nisi otopel, ampak živ. To se sprejela na tak način, sicer pa je sedaj vse v redu," je povedala o tem, kako je predelala prvi šok ob razhodu. 

O morebitni novi ljubezni ne želi govoriti, je pa razkrila, da ji je trenutno zelo lepo: "Imam se zelo fino, sem se čisto pomirila in dobila nazaj svojo svobodo. Hočem reči, seveda ni lepo, ampak če se ti uspe zmeniti z bivšim partnerjem, če ni preveč komplikacij glede otrok in ostanemo prijatelji, potem je pozitivna stran tega, da ženska spet malo v roke vzame svoje življenje. Ker imaš zastonj varuško (smeh), tako da to je pozitivna stvar. Čeprav pri meni postaja že navada in nisem ravno ponosna, kar se tega tiče, ampak tako je. Enkrat si ti kriv, enkrat nisi ti kriv." Vseeno pa je odgovorila tudi na to, ali je na vidiku kakšen nov ljubezenski kandidat. "Kandidat je, več pa ne bom govorila, vsaj zaenkrat ne," je dodala. 

Hellcats | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Komentarjev 9
  • medan 19:30 23.november 2023.

    she used to be pretty but now she is just pretty fu..ed up

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 09:30 23.november 2023.

    Tale pa samo še v prsi raste!!!

  • Pierre 09:25 23.november 2023.

    Why did the CAT get so FAT????

Sorodne novice