Magazin > VIP
10113 ogledov

Počitniško varstvo: Ta znana Slovenka vam pomaga zastonj

Aleks Cavazza in Oriana Girotto Facebook
Vedno je znala združevati, kot voditeljica, turistična vodička ali organizatorka, zato nič čudnega, da se je domislila tako dobre ideje!

Kdor jo osebno pozna, ve, da je vedno nasmejana voditeljica Oriana Girotto zelo solidarna in vedno naklonjena sodelovanju. Že pred leti se je domislila skupnosti, kjer mame pomagajo druga drugi z večernim varstvom, kadar si želijo na kakšno praznovanje ali koncert, ki jih Orijana sicer obožuje. Tokrat pa se je domislila še boljše ideje, ki bo olajšala počitnice marsikateri mamici.

"Zanimiv prispevek. In res je, kam oz. kaj poleti z mulci (osnovnošolci)? Ko moramo vseeno na polno delati, ko nas ni? Kdo si lahko privošči tako draga poletna varstva in dejavnosti? Poleg tega tu nastane še en problem, osamljenost mulcev. Ne živijo vsi na varnih ulicah napolnjene s sovrstniki. Imam predlog, mame stopimo skupaj! V FB skupnost, ki bo prav za to urejena, vabim vse mame, ki potrebujejo in lahko občasno lahko nudijo pomoč. Recimo, osebno veliko delam, a pridejo dnevi, ko se mi urnik sprosti in lahko cel dan preživim s svojim sedemletnikom. V tem primeru bom to dala vedeti in, če katera potrebuje pomoč/varstvo, z veseljem peljem tudi njenega otroka na igrišče/ živalski vrt/ muzej. To zame pomeni: 1. Moj mali bo spoznal nove prijatelje in se imel lepo. 2. Vedela bom, da sem kaj dobrega naredila on ne bo mi težko skupnosti prosit za isto uslugo, ko jo bom potrebovala. Kdor bi se vključil, naj napiše 'ZA' med komentarji. Uredila bom skupnost in predlagam predhodno skupno večerjo/ pijačo, da se spoznamo," je Oriana zapisala na svoji Facebook strani.

Nam se zdi njena pobuda zelo dobra in zagotovo bo kakšni mamici v poletnih mesecih prišla še kako prav! 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice