Magazin > VIP
32270 ogledov

Patrick Vlačič danes neprepoznaven

Minister za promet Patrick Vlačič naj bi računico za selitev v Postojno razložil Žurnal24 main
Patrick Vlačič, nekdanji prometni minister, ki je nekdaj veljal za enega najprivlačnejših politikov, je danes skoraj neprepoznaven.

Patrick Vlačič, nekdanji minister za promet, pozornosti ni vzbujal le s svojimi političnimi odločitvami, temveč tudi s svojo sproščeno naravo. Profesor na Fakulteti za pomorstvo in promet in glasbenik je bil pogosto obkrožen z lepimi in mladimi dekleti, med njegovimi bližnjimi prijateljicami je tudi nekdanja misica, postavna Tina Gaber. Nekdanji minister je takrat veljal za enega naših najbolj postavnih politikov, tako pa je videti danes, pri 48. letih ...

Katarina Kresal komentar Avto Pred mikrofoni svarijo, na cesti grešijo

Komentarjev 7
  • Majazmaja 13:22 10.oktober 2018.

    Jah, 'malo' se je zapustil. Pa že prej je bil daleč od tipa, ki bi ga pogledala. Pa ko je odprl usta ... Đizs! Drugače je pa še vedno to, kar je napisal janko89. Kaj je delal 'v tem času?' ...prikaži več' Bluzil z bendom in se malo razkazoval na faksu študentkam.

  • janko89 17:25 09.oktober 2018.

    Vlacic je bil navaden bebec kot minister-nakladač/nastopač in en velik napuh nesposobnosti, saj je mislil da bo ta slava trajala večno-Nihče ga več ne šmirgla - čeprav si na vso moč še vedno želi kam zbasat v politiko, na kakšno ...prikaži večo funkcijo- Skratka navaden važič in nesposobnež ala bebo Pahor - pezde ! In če je on postaven moški in ne vem kaj o njem vse fafate in ga kujete v lažne zvezde, potem je tudi nosorog lepa ženska - BUTLI !!

  • maresem 08:35 09.oktober 2018.

    Za bruhat..... članek vreden Nobelove nagrade.

Sorodne novice