Magazin > VIP
8204 ogledov

Plašč Melanie Trump dvignil prah: "Zato boš padla"

Melania Trump
Je zopet nesrečno izbrala svojo garderobo?

Melania Trump se je ponovno znašla na udaru, tokrat zaradi plašča, ki ga je nosila ob 18. obletnici spomina na 11. september. Na uradnem Twitter profilu njenega soproga, ameriškega predsednika Donalda Trumpa, so objavili fotografijo s pripisom: Nikoli ne bomo pozabili. 9.11.01. Prah pa je dvignil Melanijin plašč, na katerem je šiv, ki spominja na nebotičnik, v katerega se je v New Yorku leta 2001 zaletelo letalo. 

"Kdo je zaključil, da je ta šiv na plašču dobra ideja," je na Twitterju zapisala glasbenica in aktivistka Holly Figueroa O'Reilly. Njena objava se je v hipu razširila po Twitterju. "Ona obvlada neverbalno komunikacijo", "Zaradi simbola bo padla", "Videti je, kot da se letalo zabija v nebotičnik", so bili strogi kritiki. Medtem ko so se našli tudi taki, ki se jim zdi primerjava smešna: "Izgubili ste razum", "Resno, sedaj bomo kritizirali njen plašč?".

Tudi Bela hiša je obtožbe označila za "smešne". Sicer to ni prvič, da Melanio napadajo zaradi izbire oblačil. Leta 2018 je med obiskom otrok, ki jih je politika njenega moža ločila od staršev, oblekla Zarin plašč z napisom "Res me ne briga, ali tebe?", tudi takrat se je Bela hiša oglasila s pojasnilom, da je šlo le za naključno izbiro plašča. Malce ponesrečeno pa le, kajne? 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice