Magazin > VIP
27155 ogledov

Melania ujeta na laži?

melania trump Profimedia
Zna ali ne zna francosko?

Melania Trump se je zaradi te poteze ponovno znašla pod drobnogledom javnosti. Na srečanju vrha G7 si je namreč nadela slušalke za prevajanje, medtem ko je govoril francoski predsednik Emmanuel Macron. Splet pa se je ob to spotaknil, ker naj bi ameriška prva dama tekoče govorila kar nekaj tujih jezikov, med drugim tudi francoščino, kot se je v preteklosti menda pohvalila sama. 

Melanijo so kamere leta 2017 sicer posnele, ko je v francoščini komunicirala s šolarji. Poleg francoščine, angleščine in slovenščine, naj bi obvladala tudi hrvaški, italijanski in nemški jezik. 

To pa ni prvi spodrsljaj. Preden je njen soprog Donald Trump postal predsednik ZDA, je na njeni spletni strani namreč pisalo, da je Melanija na Univerzi v Ljubljani diplomirala iz arhitekture, a so ta podatek z njene takratne spletne strani kasneje umaknili.  

Melania Trump | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

 

Komentarjev 13
  • sviktend 21:20 04.september 2019.

    V delovnih urah zaslužim preko 7000 dolarjev na mesec. Slišal sem, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužim na spletu, zato sem se odločil, da pogledam. No, vse je bilo res in to mi je popolnoma spremenilo življenje. začel__➧➧➧➧ www.WebJob33.Com

  • sam50 20:49 04.september 2019.

    Ona pač obvlada v vseh svetovno pomembnejših jezikih toliko,kolikor je bilo potrebno za njen biznis....kar politika sigurno ni.

  • marsal 19:07 04.september 2019.

    ona je diplomirala samo iz predmeta :" kako ujeti miljonarja " !

Sorodne novice