Magazin > VIP
10666 ogledov

Po govoricah naša pevka s pastorkom posnela pesem

Manuella s fantom Saša Despot
In s tem po mnogo letih zavezala zlobne jezike.

Pevka ManuElla, ki nas je na Evroviziji predstavljala leta 2016, je s svojim pastorkom posnela prelepo skladbo, ki govori o njihovi osebni družinski zgodbi. Istega leta so njenemu srčnemu izbrancu Marjanu Hvali namreč očitali, da je zaradi ManuElle zapustil ženo in tri sinove. To je o govoricah takrat povedal Marjan. 

Očitno pa je zgodba povsem drugačna. Manu Hvala, kot se danes imenuje pevka, je s svojim pastorkom Miho Hvalo nedavno namreč posnela duet. "Čas Je Zdaj v sebi nosi zelo močno sporočilo in našo osebno zgodbo, ki jo želiva deliti z ljudmi v znak upanja, da je z ljubeznijo - s spoštovanjem, mogoče prav vse," sporočata glasbenika, ki z glasom in videom pobožata uho in oko. Skladba je navdih in oda vsem življenjskim spremembam, ki jih glasbenika sprejemata odprtih rok in želita z glasbo in besedilom to sporočiti tudi drugim. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice