Magazin > VIP
95233 ogledov

Po veliki življenjski preizkušnji se naša voditeljica vrača na TV

Lea Mederal TV3
Ena izmed naših najbolj postavnih in simpatičnih voditeljic Lea Mederal se s svojo popotniško oddajo vrača na TV zaslone.

Na televizijske in spletne ekrane se vračate z oddajo Potep z Leo, kaj in koga lahko pričakujemo v novi sezoni?

Tako je, oddaja se vrača na TV 3 9. aprila ob 21. uri, nato pa bo za vse zamudnike objavljena tudi na mojem Facebook profilu Lea Mederal. Tudi v novi sezoni lahko gledalci pričakujejo zanimive goste. Največ bo pevcev, igralcev, voditeljev in športnikov.

Kako aktivni ste bili po porodu in med pandemijo, ste odkrili kakšne nove kotičke, ki jih boste delili z gledalci?

Po porodu sem bila malce manj hribovsko aktivna, saj za odkrivanje novih hribov ni bilo toliko časa. Smo se bolj potepali po položnejših delih Slovenije. Je pa res, da sem odkrila res veliko izletniških točk, ki so primerni za vozičkanje. Seveda bom vse nove ideje delila tudi z gledalci.

Ko slišim, da se ljudje pogovarjajo o tem, kateri spol bi raje imeli, si vedno mislim, da to sploh ni pomembno. Res ni. Pomembno je le zdravje otroka.

Kdo izmed slavnih sopotnikov vas je do sedaj najbolj navdušil in ga boste zagotovo še povabili?

Vsekakor Jasna Kuljaj. Z njo se pred snemanjem oddaje nisva poznali, nato pa sva postali prijateljici. Skupaj jo velikokrat mahneva na Rožnik. Je res odštekana ženska, brez dlake na jeziku, ob kateri ti ne more biti dolgčas. V oddaji sem jo gostila že dvakrat, a jo bom verjetno še tretjič, ker so z njeno energijo oddaje res bombastične. 

Vaša izkušnja z materinstvom se je začela kot velika življenjska preizkušnja, kaj ste se iz tega naučili, danes morda drugače gledate na življenje?

Oh da, povsem drugače. Veliko bolj ceniš stvari, ki so bile prej samoumevne. Ko slišim, da se ljudje pogovarjajo o tem, kateri spol bi raje imeli, si vedno mislim, da to sploh ni pomembno. Res ni. Pomembno je le zdravje otroka. 

Kam pa jo najraje mahnete s sinom, že kaže zanimanje za izlete v hribe? Katere destinacije so v Sloveniji otrokom najbolj prijazne?

Z Julijanom jo največkrat mahneva ob naši prečudoviti Savi, ki teče po Črnučah. Tam je veliko konjev, nad katerimi je navdušen. Radi pa smo tudi na Rašici, za katero si je potrebno vzeti več časa in volje. Drugače pa je destinacij, ki so otrokom prijazne toliko, da bi lahko napisala roman. Bi povabila gledalce k ogledu nove sezone, kjer bodo našli cel kup idej za izlete.

Lea Mederal | Avtor: TV3 TV3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice