Magazin > VIP
42396 ogledov

Presenečeni: Ste vedeli, da ima pevka Sendi toliko otrok?

Sendi Production Lair (Matija Keber)
Pevka Sandra Klemm Sendi ima za sabo bogato glasbeno pot, saj nastopa že več kot 30 let. A letos si je za 50. rojstni dan podarila prav posebno darilo.

Ko je Sendi prijatelj Kevin Koradi nagovarjal, da bi ponovno stopila v malo bolj pop glasbene vode, je bila Sendi negotova. "Občutki so bili čudni, nisem vedela, ali si to resnično želim." A glede na to, da je letos dopolnila 50 let, je vse skupaj vzela malo za šalo, malo za res in se ponovno podala tudi v malo bolj pop, plesne glasbene ritme, ki ji seveda niso tuji, saj je pred leti nizala hite ravno v teh ritmih.

"Počutila sem se kot Trnuljčica, ki se zbudi. Rekla sem si, pa naj bo to darilo za moj rojstni dan!" In kako je Sendi praznovala svojo okroglo obletnico? "Nisem praznovala na veliko, kot to počni nekateri. Tudi glede let se ne obremenjujem. Priznam, da sem bila bolj obremenjena, ko sem se bližala 30. rojstnemu dnevu. Sovrstnice so takrat večinoma bile že poročene, imele otroke ... Jah, pri glasbenikih je pač tako, da vse pride bolj pozno (smeh)."


Sendi je zdaj tudi že malce razbremenjena glede otrok, saj ima njena Ana že 16 let, Nina 15 in sin Matija 12. "Ana in Nina imata svojo družbo in letos so šli skupaj že sami na morje, seveda ob spremstvu nekaterih staršev preostalih otrok v združbi. A ni več tistih značilnih skupnih družinskih počitnic."

Komentarjev 5
  • bi_ba 22:20 19.julij 2022.

    Pojma nimam kdo je to. Zakaj naj bi nas to karkoli zanimalo? Cel kup 50-letnic ima 3 otroke. Je to sploh kaka novica? Čas kislih kumaric očitno.

  • kapibara 18:39 19.julij 2022.

    100% se ni ponižala in dala kosmulje dotičnemu prazitu !!

  • kapibara1 14:28 19.julij 2022.

    Poznana pevka.. in zelo fukiš, ko je nastopala ( še sedaj je vredna oranja njivice).. Ni čudno, da ima 3 otroke..

Sorodne novice