Magazin > VIP
6529 ogledov

Regina razkrila, da sta jo ugrabila, tega ne bo nikoli pozabila

Regina Kogoj osebni arhiv
Ko slišimo za ugrabitev, takoj pomislimo na nekaj tragičnega, a v našem primeru k sreči ni bilo tako.

Regina Kogoj, ki je širši javnosti znana tudi in predvsem kot samo Regina, je na izborih za Pesem Evrovizije kot tekmovalka nastopila že osemkrat. V zadnjem času sicer ni tako glasbeno aktivna kot pred leti, saj svoj čas posveča predvsem možu Aleksandru Kogoju ter sinu, ki je prav tako Aleksander.

Pred časom je Regina na družabnem omrežju objavila, da je bila "ugrabljena" in s tem presenetila prijatelje ter sledilce in vzbudila njihovo pozornost! Zanimalo nas je, kaj se je pravzaprav zgodilo?

"No, to z ugrabitvijo je bila manjša šala. Sin in njegovo dekle sta mi za rojstni dan podarila izlet, to pa zato, ker me dobro poznata in vesta, da se tega veselim bolj kot česar koli drugega. Rada potujem, sploh pa v dobri družbi, kot sta onadva. Povedala sta mi, da naj vzamem s seboj kopalke in to je bilo vse. Po poti sta nato razkrila tudi njun pretkani načrt, da me peljeta v Pulo. Najbrž zato, ker sem jima pripovedovala, da sem bila tam v osnovni šoli, v šoli v naravi in da bi si želela po tolikšnem času malo obuditi spomine. In res sem jih, a je bil tokratni izlet še lepši."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice