Magazin > VIP
5630 ogledov

Srhljivo: Bivši zapornik ugrabil našo spletno vplivnico

Mateja Pozeb Instagram
Zgodba kot iz kriminalk …

Umetnica ličenja in spletna vplivnica Mateja Pozeb je v otroštvu doživela srhljivo izkušnjo. Ko je bila stara 3 leta, jo je ugrabil bivši zapornik. Mateja je po 35-ih letih zgodbo na svojem Instagramu povedala tudi javno. 

"Zgodilo se je en dan pred mojim tretjim rojstnim dnevom. Ugrabil pa me je bivši zapornik, za katerega je kot paznik skrbel moj oče. Ta mu je že v zaporu napovedal, da se mu bo 'maščeval'. Tistega večera sem zunaj čakala na brata in kar na lepem izginila neznano kam. Policist, mama in sovaščani so me našli šele po štirih urah, pri hiši neke gospe, kjer me je nepridiprav pustil. Kot se je izkazalo kasneje, je šlo le za potegavščino in nekakšno 'nagajanje' mojemu očetu. Moja mama pa se spominja, da je bilo v pripravljenosti tudi 40 vojakov. O dogodku so še leta krožile govorice, da gospa, pri kateri me je pustil, ni mogla imeti otrok in bi z mano zbežala v Ameriko. Tega človeka sem potem še srečevala na ulici, a mi nikoli ni nič naredil," je Mateja razkrila za zurnal24.si. 

Dogodkov se sicer spominja zgolj po pripovedovanju, je pa ravno zaradi tega veliko bolj previdna kot mama. "Svojih otrok nikoli ne pustim brez nadzora, vedno ju želim imeti na očeh. Ne vem, morda sem zaradi tega dogodka iz otroštva danes bolj nezaupljiva. Drži pa, da so se mi neprijetne situacije dogajale tudi kasneje. V sedmem razredu me je ustavil goli moški v avtomobilu in me spraševal, kje je kurja farma, danes pa različne spolno verbalne napade doživljam na Facebooku," še dodaja Mateja.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice