Magazin > VIP
5027 ogledov

S tem rekordnim večmilijonskim zneskom Avdić letos reševal krize

Denis Avdić radio 1
Denis Avdić z ekipo letos zbral toliko milijonov ...

Danes zjutraj se je končal 28-urni Zahvalaton, dobrodelna radijska oddaja, ki jo vsako leto organizira Radio 1 in Denis Avdić Show. Denis Avdić je z radijskimi kolegi v različnih dobrodelnih akcijah, ki so jih organizirali v letu 2023, za pomoči potrebnih zbral več kot 7.786.120,20 evrov. "Kapo dol, svetovni prvaki v dobrodelnosti smo. V letošnjem letu pa sploh. Vas je zelo veliko, vsak da malo po malo, pa je. Hvala, hvala, hvala, z dobrodelnostjo nismo končali, saj se nekaterih stvari ne da odpraviti kar tako. Ko se nekaj zgodi, znamo stopiti skupaj. Ko pomagajo neznanci, sosedi. Jaz bi dal za besedo leto solidarnost, ki je letos prišla do izraza. Vsem en velik hvala, z vašo pomočjo je življenje v Sloveniji lažje in lepše," je po razglasitvi zneska dejal Avdić.

Voditelji Denis Avdić, Miha Deželak, Jana Morelj in Lara Tošić so v živo oddajali že včeraj od 5. ure na Mestnem trgu v Ljubljani in pričarali 28 ur zahvalne zabave. V studiu se je zvrstilo veliko znanih obrazov: Klemen Slakonja, Lado Bizovičar, Martin Golob, Tim Marovt, Perpetuum Jazzile, Miha Mišič, Nejc Simšič, Big Foot Mama, na daljavo se je javil Aleksander Čeferin, Sanja Modrič, Ota Roš, Stare in Poles, Lepa Afna, Maraaya, Fejmiči, Nuška Drašček, Joker In (Matjaž Lovše, Iztok Gustinčič, Tomaž Klepač, Robert Roškar in Anja Ramšak) in drugi ... 

"Vemo, da mariskdo nima veselja pred prihajajočimi prazniki. So osamljeni, bolni, ostali brez službe, doživeli smrt v družini, imajo težave s plačevanjem položnic, z nakupom hrane, skratka znašli so se v stiskah kot vsako leto. Vsak poslani sms POMAGAM5 ali letošnja novost POMAGAM10 bo pomagal. Hvala za vašo pomoč. V prvi vrsti pa je danes pozitiva," je show otvoril Denis in kar takoj z ekipo poslal sms. Dogajanje se je včeraj ob 19. uri preselilo na Kongresni trg, kjer so priredili veliki koncertni spektakel in to povsem brezplačno. Nastopili so Alya, Rok'n'band, Nika Zorjan, BQL, Polkaholiki, Žan Serčič in Magnifico. Na odru so bili tudi voditelji Radia 1.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice