Magazin > VIP
4601 ogledov

Sabina iz Kmetije je končno pokazala svojo novo ljubezen

sabina mlakar
1/5
Osebni arhiv
Junija se je razvedelo, da je simpatična resničnostna zvezdnica Sabina Mlakar srečno zaljubljena.

Življenje Sabine Mlakar, ki smo jo pred leti spoznali v šovu Kmetija, se je obrnilo na glavo. Lani je shujšala za 10 kilogramov, našla novo službo, junija letos pa nam je zaupala, da je srečno zaljubljena. 

"S Kmetijo je prišla tudi prepoznavnost. Odprla mi je pot do srca ljudi. Človeku, ki sem mu bila všeč, se ni bilo težko odločiti zame. Veliko moških se je zaljubilo vame, izbrala pa sem pravega - moškega svojega življenja. Z njim se vidim do konca življenja," nam je takrat povedala, svojega izbranca pa nam še ni želela predstaviti. Sedaj nam je razložila, zakaj. "Franc je konec novembra izgubil življenjsko sopotnico, torej je postal vdovec. Ker sva se spoznala pol leta po njeni smrti, ni bilo primerno, da javnost izve za najino zvezo," je povedala za naš medij in dodala: "Sicer pa je Franc ljubezen mojega življenja, o kateri sem tako dolgo sanjala. Ljubim ga s srcem in z dušo in vso močjo, kar mi tudi vrača. Od dneva, ko sva se spoznala, sva vedno skupaj in vse skupaj opravljava. Zares se dobro razumeva in želim, da tako ostane do konca najinega življenja. Franc je ustvarjalen človek, pameten. Odprl je Brunarico, kjer strežejo sveže ribe in tudi druge jedi po izbiri. Vsa dela obvlada. Kuhinja je zanj mala malica. Ponoči peče kruh in peciva za svoje goste. Vsi ga imajo radi, ker je prijazen in vesel človek. Ob njem sem tudi jaz vesela, sproščena in uživam. Stojim mu ob strani in ga podpiram v vsem."

Njuna ljubezenska zgodba je sicer nadvse romantična. Franci jo je nekaj časa na skrivaj opazoval med delom v pekarni. Sprva se ji ni upal približati. "Nato sem zamenjala službo. Ko me ni več videl na starem delovnem mestu, je šel v akcijo. Spraševal je, kje sem, in na koncu le dobil mojo telefonsko številko. Celo noč sva se pogovarjala, nato pa sva šla na kavo in začela se je zveza.“

Paru želimo vse najlepše!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice