Magazin > VIP
6157 ogledov

Sanjski moški: Ta kandidatka je z izjavo dvignila veliko prahu

blaž kričej režek Ana Gregorič
So želje in zahteve kandidatk, ki se bodo borile za srce novega Sanjskega moškega Blaža Kričeja Režka realne?

Pop TV je prejšnji teden objavil dekleta, ki se bodo potegovala za srce novega sanjskega moškega Blaža Kričeja Režka. Med lepoticami za zdaj ni Lare Mlakar, Pie Gavrič ali Anje Kramarič, ki jih je v svojih razvpitih videih, s katerimi je hotel jeziti POP TV, omenil Gregor Čeglaj. Opazili pa smo en znani obraz - Mašo Levačič  iz šova Big Brother. Tam je nastopila leta 2016 in se zapletla z Erikom, čeprav jo je doma čakal fant.

Dekleta pa so za 24ur.com že razkrile, kaj pričakujejo od svojega sanjskega moškega. pričakovanja so visoka, pa so tudi realna? "Zame je sanjski moški oseba, ki je dobesedno obsedena z mano. Ljubi moje razmišljanje, mojo prisotnost, energijo in moje telo. Všeč so mi visoki moški s širokimi rameni in rjavimi očmi. Všeč mi je, če je moški resnično obseden z žensko, ki jo želi pridobiti," si želi Ana Sučevič.

sanjski moški, Ana Sučevič | Avtor: POP TV POP TV

Medtem ko je Nastji Andrushchenko pomembno, da ji njen sanjski izbranec ne bo dovolil hoditi v službo: "Moj sanjski moški oz. popoln moški me vsak dan masira, zna kuhati, mi ne dovoli hoditi v službo, vsak dan mi prinese šopek rož, hodi z mano v šoping."

sanjski moški, Nastja Andrushchenko | Avtor: POP TV POP TV

Z izbiro besed pa je prah dvignila tudi Maja Grintal, ki si želi "penetracije na kvadrat": "Moški mora postaviti sebe in svojo strast na prvo mesto – seveda pa ob tem držati ženski prostor, ji dati in odpreti svoje srce ter jo penetrirati – tako z energijo kot s telesom."

sanjski moški, Maja Grintal | Avtor: POP TV POP TV

Bo Blaž izpolnil tovrstna pričakovanja? 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice