Magazin > VIP
49949 ogledov

Sara Rutar: Opa, s tako postavo je nekoč osvajala naslove!

Sara Rutar
1/3
Pop TV
Kulinarična virtuozinja in letošnja tekmovalka Kmetije je imela nekoč zelo zanimiv hobi ...

Sara Rutar, nekdanja MasterChef zmagovalka in letošnja udeleženka Kmetije, se je nekoč profesionalno ukvarjala z bodybuildingom in fitnesom. "Leta 2011 sem se prvič srečala s fitnesom in ta način življenja, prehrana, treningi, disciplina mi je dobesedno zlezel pod kožo. Ko po prvem mesecu dosežeš prve rezultate, spomnim se, kot da bi bilo včeraj, seveda sem s striktnim jedilnikom in treningi izgubila kar precej kilogramov, in ko vidiš rezultat ne samo na tehtnici, temveč tudi v ogledalu in seveda na oblačilih, enostavno dobiš še večji zagon in motivacijo za naprej," je zaupala Sara. 

Sara Rutar | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Temu športu pa je bila tako predana, da je vsak dan trenirala kar po tri ure. "Sem tudi tekmovala, in sicer dve leti in pol. Bila sem super uspešna, na kar nekaj mednarodnih in svetovnih tekmah sem stala tudi na stopničkah. Za ta šport je potrebno veliko samodiscipline, saj se moreš kar veliko odrekati raznim pregreham, tukaj seveda mislim na hrano, ki je bistvenega pomena, da se naše telo preoblikuje. Naj ne pozabim tudi na ure in ure treningov, ki so mi dnevno vzeli tudi do 3 ure," je razkrila.

Bi se kdaj vrnila profesionalno v ta šport? "Če sem iskrena, me ne vleče, ker sem si ustvarila čisto drugačen ritem življenja. Zdrava prehrana in treningi so vsekakor še na mojem sporedu praktično vsak dan, da bi pa ponovno se podala v tekmovalne vode, ne verjamem. Nikoli pa ne reci nikoli," je še povedala simpatična Primorka, ki še danes rada zaide v telovadnico. Kako trenira danes, si poglejte v galeriji. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice