Magazin > VIP
4095 ogledov

Smrt Olivie Newton-John: Travoltovo slovo od najljubše soigralke

Olivia Newton John, Briljantina Žurnal24 main
Srce parajoče.

Takoj, ko je odjeknila žalostna novica, da se je v 74. letu poslovila legenda filmske industrije, Olivia Newton-John, za katero je bil usoden rak dojk, se je na Instagramu oglasil njen igralski partner iz kultnega filma Briljantina, John Travolta (68).

"Moja najdražja Olivia, vsa naša življenja si naredila toliko boljša. Tvoj vpliv je bil neverjeten. Tako zelo te imam rad. Ponovno se bova srečala in bila skupaj. Tvoj od prvega trenutka, ko sem te zagledal in za večno. Tvoj Danny, tvoj John," je zapisal na Instagramu in objavil Olivijino fotografijo iz leta 1974, ki so jo posneli za njen album If You Love Me, Let Me Go. 

Po legendarni Briljantini iz leta 1978 so krožile glasne govorice, da sta Olivia in John, ki sta zaigrala v vlogah Sandy in Dannyja, par tudi zasebno, a sta to zanikala. Sta pa zato celo življenje ostala velika prijatelja. 

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 13:17 09.avgust 2022.

    "Najdražja Olivia, vsem si nam zelo polepšala življenja. Imela si neverjeten vpliv. Tako zelo te imam rad. Spet se bova videla in bova skupaj sčasoma. Tvoj od trenutka, ko sem te zagledal, in za vedno. Tvoj Danny, tvoj John," je ...prikaži več ob smrti zvezdnice sporočil Travolta.

Sorodne novice