Magazin > VIP
53929 ogledov

Špela Močnik: Tako se znajde v vlogi mačehe

špela močnik RTV
Močnikova in njen novi partner imata kar šestčlansko družino.

Priljubljena voditeljica oddaje Dobro jutro na TV Slovenija Špela Močnik si je po ločitvi ustvarila novo družino, ki pa šteje kar šest članov. Zaupala je, kako med korono usklajuje službo in štiri šoloobvezne otroke, ki so stari med 8 in 13 let. 

"Sama imam enega otroka, partner pa tri, tako da nismo neprestano skupaj, pač pa dvakrat na teden. Zagotovo je pestro, saj jaz večinoma delam vse za oddajo od doma, pri štirih otrocih pa težko delaš v miru in tišini, zato jih je treba zaposliti, ko se nehajo učiti. Da niso neprestano na tablicah in pred televizijo, jim naložimo kaj za pospraviti ali pa se igrajo družabne igre. Je kar izziv. Tudi pri učenju vsi še rabijo malo pomoči, če jim zmanjka motivacije ali koncentracije," pravi Močnikova, ki pa se izziva združene družine ni ustrašila: "Zagotovo je bolj pestro. Vsak dan sproti in gre. Zagotovo pa je razlika en otrok ali štiri." 

Špelo pa bo svojo zvezo kmalu zapečatila tudi uradno. Kot je kar pred kamerami razkril njen sovoditelj, je Močnikova zaročena, poročiti pa se namerava drugo leto. "Poroka je v načrtu pozno spomladi ali poleti, računamo, da se bodo razmere do takrat že umirile. Zaenkrat še nič ne načrtujem, saj nisem tip ženske, ki bi poroko načrtovala pol leta ali celo eno leto prej," pravi voditeljica, ki se je pred kratkim tudi preselila. Iz Ljubljane je pobegnila v Skaručno, kjer vsak dan hodi v naravo in teče. "To je moj ventil, sedaj še toliko bolj," dodaja. 

Komentarjev 5
  • alibaba40 22:55 15.december 2020.

    ta bi argentinskega bika požrla v 1 dnevu. ne na medium, kar na ex.

  • comsine 17:43 15.december 2020.

    www︎.︎AmiaPex︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želijo najti parrtnerja za sseks

  • luka65 17:16 15.december 2020.

    Koga briga kaj debeli prežrt RTVSLO parazit dela! Itak nič, samo žre in krade naš denar.

Sorodne novice