Magazin > VIP
9693 ogledov

Spremembe na RTV: Gledalke vse medene ob novem voditelju!

Matej Zemljič Instagram
Ste videli, da ima priljubljena oddaja na TV Slovenija novega voditelja?

Priljubljeni oddaji Dobro jutro na TV Slovenija, ki jo vsak delovni dan spremljajo številni Slovenci in Slovenke, se je pridružil nov voditeljski obraz. To je mladi igralec Matej Zemljič, ki ga poznamo tudi iz vloge v seriji Najini mostovi, ki jo predvajajo na Pop TV. Mladi igralec tako, malce v šali, sedi na kar dveh stolčkih, televizijskih, seveda. 

Gledalke pa so na Facebooku dobesedno ponorele za novopečenim voditeljem, ki je že prvi dan blestel v novi vlogi. Takšnih komentarjev je bil deležen Matej: 

"Pravi sonček si in res se znajdeš v vlogi Najinih mostov, tako tudi tukaj. Daješ res pozitivno energijo … pravi smajli si in ostani takšen naprej."

"Super Matej, svež obraz v oddaji Dobro jutro."

"Prijetna sprememba v vaši oddaji. Velike pohvale Mateju za vodenje!"

"Vidim ga prvič in mu GRE zelo dobro. Uspešen začetek mladega voditelja. Čestitke."

"Prijetno je piti kavo ob oddaji Dobro jutro. 3 X HURA za voditelja, g. Mateja!"

"Bravooo … simpatičen voditelj. Sem razmišljala od kje mi je znan … no sem se spomnila obraza reševalca iz nadaljevanke." 

"Plosk za Mateja, odličen, suveren, prijeten, barva glasu sede v uho, videz super … bravo za izbiro."

Spet druge pa so se ustrašile, da je Matej zamenjal katerega izmed ustaljenih voditeljev. A brez skrbi, igralec je le dodatna voditeljska okrepitev, v oddaji še vedno ostajajo David Urankar, Špela Močnik, Mojca Mavec in Ana Tavčar. 

Komentarjev 8
Sorodne novice