Magazin > VIP
14826 ogledov

Sta se Nana in Gena Zeneli spet ločila?

nana zeneli Facebook
Poročena, ločena, poročena ... spet ločena?

Zakonca Nana in Gena Zeneli sta širni Sloveniji postala znana, ko sta pred več kot desetletjem nastopila v resničnostnem šovu Big Brother slavnih, še bolj pa sta pozornost pritegnila, ko sta leta 2011 njuno ločitev spremenila v pravo medijsko vojno. Nana je za domače medije takrat povedala, da je bil Gena do nje celo nasilen in zato dobil začasno prepoved približevanja. Uradno sta se ločila leta 2012.

Zakonca sta spore kasneje zgladila in ljubezni dala drugo priložnost, ko sta se leta 2014 že drugič poročila. Z otrokoma so se preselili v Švico, Nana pa je o Švici vedno govorila v presežkih. "Tu je moj, najin dom, kam pa bosta otroka odšla, če bosta odšla, pa bova z Geno to vsekakor podprla, čeprav vesta, da je Švica kot država stabilna, varna in vsekakor ni primerjave s Slovenijo, vendar pa življenje je polno presenečenj in jaz sem pripravljena na vse," je za Žurnal24 povedala leta 2018, ko je družina že štiri leta živela v Švici.

Otroka sta res odšla. Kot je Nana razkrila maja 2021, se je njena hčerka poročila in preselila v Avstrijo. Te dni pa smo na Naninem Facebook profilu opazili, da tudi sama živi v sosednjem Gradcu, pod status razmerja pa ima označeno, da je samska. Gena po drugi strani, če gre verjeti Facebook podatkom, še vedno živi v Zürichu. Vprašanje, kaj se dogaja z njunim zakonom, smo naslovili na oba, a odgovora do objave še nismo dobili. 

Nana Zeneli | Avtor: Facebook Facebook
 

Komentarjev 4
  • Ender3D 14:03 11.december 2023.

    šipša njonen!

  • Pierre 09:11 10.december 2023.

    Razklana družina, bolniki, res vredno objave!!!

  • pacioti 08:23 10.december 2023.

    Poglej še njen tik tok profil pa bo vse jasno.....

Sorodne novice