Magazin > VIP
6678 ogledov

Ste na telesu Rebeke Dremelj to že kdaj opazili?

Rebeka Dremelj Instagram
Pevka in podjetnica ima simpatično hibo ...

Rebeka Dremelj je v zadnjih letih vse bolj priljubljena in to ne le kot pevka, pač pa tudi kot spletna vplivnica. Med drugim ji zaupajo številna podjetja, katerih obraz je in tudi njene sledilke, ki vedno, da Rebeka priporoča le tisto, kar se ji res zdi kakovostno. Tako je pevka tudi obraz znamke spalnega in spodnjega perila, zato pogosto objavi kakšno fotografijo v pižami. Na zadnji pa je razkrila svojo simpatično hibo, Rebeka ima namreč zaraščen drugi in tretji nožni prst. Ste to že opazili?

Rebeka Dremelj | Avtor: Instagram Instagram

Sicer pa ima pevka in podjetnica trenutno polno roke dela, saj pripravlja super projekt za ženske. Kot je razkrila včeraj, bo to spletna stran nepremagljiva.si, ki je bila prej njen blog, najbolj bran zvezdniški blog v Sloveniji. Rebeka je na enem mestu zbrala vse ženske,  pa tudi moški, ki so z dobrimi nasveti skozi življenje pomagali njej, saj si želi, da bi  bile njihove modrosti deležne tudi druge. Tako bo ne enem mestu zbrala zdravnice, podjetnice, popotnice, kulinarične mojstrice, osebne trenerke in še in še. Rebeki se je pri novem projektu pridružilo tudi nekaj znanih imen, med njimi na primer televizijska voditeljica Mojca Mavec, radijska voditeljica Ivjana Banič, podjetnica Tanja Skaza, chefinja Alma Rekić in druge nepremagljive. Seveda pa bo še vedno kaj napisala tudi sama, saj so njeni zapisi, sploh tisti z družbeno kritično vsebino, na družbenih omrežjih vedno pravi hit. 

Rebeka je v novi projekt vložila kar dva meseca trdega dela, razkrila pa ga bo jutri. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice