Magazin > VIP
32481 ogledov

Tako je danes videti Stojan Auer

Stojan Auer Mediaspeed.net
To je priljubljena počitniška destinacija družine Auer.

Družina nekdaj legendarnega TV voditelja Stojana Auerja obožuje istrski biser, ki sovi po butičnem turizmu, že večkrat smo ga namreč ujeli v starem mestnem jedru Vrsarja. Lansko leto se je tam mudil z ženo, hčerko in vnuki, s katerimi še vedno redno skupaj hodijo na počitnice, pred dnevi pa smo ga ujeli z ženo.

Auer, ki je še vedno v vrhunski formi, je z ženo užival v enemu najbolj znanih vrsarskih lokalov, Ladonja, kjer je ta večer nastopila lokalna pevska zvezdnica. Vzdušje je bilo na vrhuncu, ljudje so s plesom na ulici dobesedno blokirali promet in v veselem vzdušju sta uživala tudi Stojan in njegova soproga.

stojan auer | Avtor: Bralec Bralec

Lansko leto pa so Auerjevi v Vrsarju uživali na tradicionalnem srednjeveškem večeru, ki ga ta istrski biser ponuja dvakrat letno. Takrat je Stojanova hčerka Sandra za Žurnal24 povedala: "Zelo radi gremo skupaj na počitnice in tudi pogosto. Pobudnik sem jaz, saj doma zaradi obveznosti nismo veliko skupaj in se mi zdijo take priložnosti kot naročene. Življenje prehitro teče in srečna sem, da si vzamemo čas za družino. Oba starša sta še zelo mladostna in za akcije, tako da se počutim, kot da bi šla na morje s prijatelji, sedaj ko smo ta strogo starševski odnos že prerasli. Poleg tega imava na oddihu z atijem tudi čas, da kakšno rečeva o poslu." 

stojan auer | Avtor: Bralec Bralec

Komentarjev 15
  • pri.notarju 06:47 25.september 2023.

    Nc niste zurnalovci ujel. Novinarstvo izgleda drugace!! Res, kaj ma avtor slik bralec od tega? Pustite ljudi pr miru. Ceprav, vidmo realnost al sam js vidim da sta v vsej guzvi vseen ene 2m narazen? Auer pa hladen ko spricar! ...prikaži več Ampak ce ni treba fejkat pac ne fejkamo, ane? V glavnem med tema dvema e od energije ljubezni vec ni. Papir vse prenese. not

  • Pepe007 12:49 22.september 2023.

    Vohunit in skrivaj slikat nekoga bolj ali manj znanega na dopustu je butasto. Še bolj butasto pa je iz tega delati članek.

  • Pierre 09:14 22.september 2023.

    Ima na frišno pobarvane laske...

Sorodne novice