Magazin > VIP
36025 ogledov

Opa! Tako je danes videti legenda TV ekranov Stojan Auer

kandidati, Maribor, STOJAN AUER Žurnal24 main
Družino Auer smo ujeli na skupnem dopustu v hrvaški Istri.

Kljub temu da je hčerka Stojana Auerja, našega legendarnega TV zvezdnika, že odrasla in ima svojo družino, še vedno ostaja tesno povezana s svojimi starši. Celo tako, da na njeno pobudo večkrat skupaj počitnikujejo. 

Sandra, ki je danes uspešna digitalna ustvarjalka in svetovalka, Slovenija pa se jo še vedno spomni iz šova Big Brother slavnih, je o skupnih dopustih za zurnal24.si povedala: "Zelo radi gremo skupaj na počitnice in tudi pogosto. Pobudnik sem jaz, saj doma zaradi obveznosti nismo veliko skupaj in se mi zdijo take priložnosti kot naročene. Življenje prehitro teče in srečna sem, da si vzamemo čas za družino. Oba starša sta še zelo mladostna in za akcije, tako da se počutim, kot da bi šla na morje s prijatelji, sedaj ko smo ta strogo starševski odnos že prerasli. Poleg tega imava na oddihu z atijem tudi čas, da kakšno rečeva o poslu." 

Stojan Auer | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Sandra ima v očetu tako tudi velikega poslovnega mentorja, saj Stojan dobro ve, kako deluje svet zabave. Opazili pa smo tudi, da se ga čas skoraj ni dotaknil, še vedno je videti v odlični formi, kar ni naključje, saj se vsak dan ukvarja s športom in se zdravo prehranjuje, kot je še zaupala na očeta ponosna Sandra.

Stojan Auer | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Komentarjev 7
  • RES_resno 19:53 19.junij 2022.

    Saj to počne precej družin in je lepo! Zanimivo je le,da Sandra takih objav z Rokovimi starši ne daje naprej. Sicer njena starša "eno" že dolgo nista več. Pa saj pravi,da gredo na njeno pobudo. Da se vseeno razumejo,je samo pohvalno in fajn!

  • diaz 00:34 18.junij 2022.

    Pozdravljeni, ponudba posojila med resnimi in poštenimi posamezniki v 72 urah. Za vse vaše finančne težave sem vam še naprej pripravljen pomagati. moj kredit je odprt za posameznike in podjetja, ki so sposobni spoštovati pravico do financiranja in pogodbo, ki ...prikaži več jo bomo morali podpisati. kontaktirajte me po e-pošti: pecniksuzana0@gmail.com

  • Avatar Leon
    Leon 14:09 17.junij 2022.

    Kaj pa Peseki ? Nič se ne oglašajo . Ne razumem ljudi ,da se tako vsiljujejo v javnosti .

Sorodne novice