Magazin > VIP
28421 ogledov

Tako ljubko ime sta Maja Geršak in Gašper Rifelj nadela novorojenčku!

Gašper Rifelj Anže Petkovšek
Na svet je prijokal malček prezgodaj ...

V šovu Zvezde plešejo sta se zaljubila kandidata Natalija Gros in Rok Kunaver, januarja pa se je razvedelo, da je v tem šovu vzklila še ena ljubezen, o kateri se je sicer že nekaj časa šušljalo.

Srce pevca Gašperja Riflja je osvojila njegova soplesalka Maja Geršak, ki ga je leta 2018 pripeljala do finala šova. Prvi so Gašperju čestitali novinarji 24ur.com, za katere je povedal: "To novico sva želela ohraniti zase, ampak zdaj vidim, da to ne bo v celoti mogoče." Takrat je dodal, da sta srečna in da se bo otrok rodil konec maja. Gašper je sicer že v času šova, ko je imela Maja še fanta, priznal, da si želi točno tako dekle kot je Geršakova. Očitno se mu je nasmehnila sreča!

Kot poroča revija Zvezde/ Lady se je njun prvorojenec Brin rodil 4. maja, kar naj bi bilo skoraj tri tedne pred predvidenim rokom.  "Trenutno si oba želiva predvsem veliko miru in časa za nas tri. /.../ V miru sva se pripravila na sinov prihod. Zdaj pa imamo čas zase, čas samo za nas tri in priznam, da je res lepo,"  je omenjeni reviji povedal glasbenik. 

 

Komentarjev 2
  • fiston 16:33 23.maj 2020.

    Brin od Brina, ki izhaja iz imena Sabrina, se pravi je to Sabrin. Ne vem koliko je to lepo ime,

  • gregor51 09:33 23.maj 2020.

    po dolgem času eno lepo ime

Sorodne novice