Magazin > VIP
14080 ogledov

Anamaria Goltes razkrila, kakšen odnos imata z Dončićem

Anamaria Goltes Jure Makovec
Pokazala svoj talent ...

Fužinski grad je tretji dan ljubljanskega tedna mode pokal po šivih od navdušenih obiskovalcev, kreativne energije in svežih modnih trendov. Revije si je ogledala množica  znanih obrazov in modnih navdušencev, ki so pozorno spremljali kolekcije oblikovalcev ter se sproščeno družili ob kozarcu penine. Tretji dan modnih revij so se predstavile kolekcije znamk Julie Kaje Hrovat (JKH), Simone Kogovšek, Renate Bedene, Davida Bacalija, Prik, Sanije Reje Aske, Princip in Artpump, Patricia Pie, Made in Anselma (v sodelovanju z Alpino) ter Mateyaneira. 

Anamaria Goltes | Avtor: Jure Makovec Jure Makovec

Po modni brvi se je za Princip in Renato Bedene sprehodila tudi Anamaria Goltes, ki je, kot pravi, med hojo nadvse uživala. "Vedno se rada vrnem v Slovenijo in se udeležim dogodkov kot je LJFW. Čeprav smo majhen narod premoremo ogromno kulture in umetnosti, zato sem res vesela, da pri nas obstaja Ljubljanski teden mode. Danes sem med revijo še posebej uživala, saj je pista res dolga. Daljša kot je, bolj se lahko sprostiš in doživiš ta čaroben trenutek pozornosti ter energije, ki ti jo da množica," pravi. Prva dva dni LJFW si je revije ogledala kot gostja, v soboto pa se že vrača v Ameriko. Dodaja še, da zelo pogreša svojega kužka Hugota.

Dala svoj prvi televizijski intervju!

Anamaria je bila sinoči tudi gostja v oddaji 24ur zvečer, kjer je Urošu Slaku dala enega svojih prvih večjih televizijskih intervjujev. Povedala je, da je po reviji spremljala Lukovo prvo tekmo v novi sezoni NBA in da sta se takoj po njej tudi slišala. "Bil je zelo vesel, komaj je čakal začetek sezone," je razkrila in povedala, da jo Luka v njeni manekenski poti zelo podpira: "Seveda, v partnerski zvezi se partnerja morata podpirati, tako da, vem, da sem bila jaz z mojimi mislimi na njegovi tekmi, on pa je bil z menoj na modni pisti."

Na Slakovo vprašanje, ali jo moti, da jo ljudje označujejo kot dekle Luke Dončića pa je povedala: "To se mi zdi velik del mojega življenja, vendar sem še vedno Anamaria Goltes in imam lastne cilje, ki si jih želim doseči, stopam po lastni poti in postajam uspešna sama zase." Pomembno pa ji je, da ostaja na realnih tleh. "Po tem se namreč razlikujejo uspešni in najuspešnejši, dokler boš ostal človek in imel čut do sočloveka, boš veliko bolj uspešen kot bi dejansko bil," je še dodala.

Anamaria je namreč podpisala tudi pogodbo z modno agencijo v Dallasu, kjer pa zaenkrat še urejajo papirje, da bo lahko začela delati. A na prvem mestu pravi, da je izobrazba in končanje magisterija iz ekonomije.

Anamaria Goltes | Avtor: Jure Makovec Jure Makovec

Komentarjev 3
  • marko38 17:13 30.marec 2020.

    Gospod ali gospa Snežinka,kaj pišete bedastoce,le zakaj se spuscate na nizki nivo,kaj Vas briga kdo je Anamarija in Luka,ne morem verjet,kako podel komentar

  • Avatar Lana66
    Lana66 22:06 25.oktober 2019.

    www.getmeets.com - je odlično spletno mesto za zmenke za odrasle s pametnim iskalnikom, ki najde spolnega partnerja!

  • Snežinko 11:07 25.oktober 2019.

    Stopa po lastni poti... japajade. Po poti, ki jo ji je tlakoval Luka. Če ne bi bila njegova punca bi bila samo Anamaria Goltes, seveda z "j" vmes (AnamariJa) in brez vsega ostalega - brez Lisce, brez pogodbe z Dallasom, ...prikaži več brez življenja v Ameriki, brez medijske prepoznavnosti... (ja, tudi brez denarja). Lepo bi bilo, če bi priznala, kdo jo je povzdignil v svet znanih, ane?

Sorodne novice