Magazin > VIP
163617 ogledov

Takšna mačeha je Katarina Kresal

Katarina Kresal Mediaspeed
Razkrit odnos med Katarino Kresal in njeno pastorko.

Znano je, kako lep odnos ima nekdanja ministrica in pravnica Katarina Kresal s svojim dolgoletnim partnerjem Mirom Senico. "Res sem srečna, da sem našla sorodno dušo, saj je težko najti nekoga, ki ti ustreza. Kot par sva super, zanimajo naju iste stvari, poklopiva se v pravniškem razmišljanju, sva najboljša prijatelja, ljubimca in partnerja. Ker je to zelo redko, je treba to skrbno negovati," je o svojem življenjskem sopotniku pred tremi leti povedala za revijo Obrazi.

Manj znano pa je, kako se znajde v vlogi mačehe. Očitno odlično, saj jo je pastorka Maruša Senica pospremila na fotografsko razstavo Katarininega brata Gregorja Kresala, ki so jo otvorili ta teden. Razstava z naslovom Slovenija  Slovenija – 4 barve je manjši del široko zastavljenega projekta z naslovom Svetlobni presežki Slovenije, katerega cilj je celovečerni dokumentarni film o svetlobi. Razstava pa bo v prenovljeni restavraciji Operna Klet v Ljubljani na ogled do 13. maja.

Ravno na tem dogodku sta Katarina in Maruša pozirali s Katarininimi starši in druga drugi namenili topel objem. Kot je videti, Katarina res ni mačeha iz Sneguljčice, fotografija pa tudi priča o tem, kako lepo se Senica-Kresalovi razumejo kot razširjena družina. A ne le družinsko, Katarina in Maruša sta povezani tudi poslovno. Obe sta namreč partnerki in članici uprave v odvetniški pisarni Senica. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 10
  • hubertfast 08:47 18.marec 2024.

    Kaj za ena zadeva je tipu tako razžrla nos?

  • andrej084 08:29 18.marec 2024.

    Lahko bi bili uvidevni in ne bi posiljevali bralcev z njima. Brezplodno življenje dveh, ki sta le v denarju našla svojo srečo je antireklama za zdravo družinsko življenje.

  • www 07:05 18.marec 2024.

    življenje in tvoja lastna vsebina se ti s časoma začne poznat na obrazu. obupno grda sta.

Sorodne novice