Magazin > VIP
47687 ogledov

Katarina Kresal: Tako je pogledala, ko je govorila o poroki s Senico

Katarina Kresal RTV4/ zurnal24.si
Katarina Kresal spregovorila o svoji zvezi …

V oddaji Zadnja beseda! na TV Slovenija je bila pred kratkim ena izmed tem poroka in koliko smo Slovenci pripravljeni odšteti za poročno slavje. Med komentatorkami oddaje je tudi pravnica in nekdanja ministrica Katarina Kresal, ki je s ponosom povedala, kako srečna je s svojim izvenzakonskim partnerjem, odvetnikom Mirom Senico

"Danes naj bi se vsi poročali iz ljubezni, ampak včasih se ti zdi, da se poročajo zaradi žura. Da hočejo še enkrat imeti en ornk žur in se ženske dobro zrihtat. Jaz sem se vsemu temu odpovedala in se nisem poročila in bo sedaj konec leta 18 let, odkar sem srečna s svojim Mirotom. In mislim, da sem živi primerek, da poroka ni garancija za dober odnos, oziroma obratno, tudi, če se ne poročiš, se lahko imaš prav fino," je s ponosom in vznesenostjo hitela razlagati Kresalova.

Iz izkušenj v dolgoletni zvezi pa je tudi povedala, kaj je po njenem mnenju največja napaka, ki jo lahko naredimo. Po njenih besedah je to, da želimo na začetku partnerja vsi spremeniti: "Mogoče se bo malo obrusil, a ti ga moraš znati sprejeti in iz njega potegniti vse najboljše."

Komentarjev 10
  • sam50 07:38 17.oktober 2019.

    Pogled človeka,ko zadene milijone na loteriji.....

  • Avatar Leon
    Leon 13:36 12.oktober 2019.

    Ta gospa se je prisesala na RTVS seske ,ki jih plačujemo državljani s prispevkom za RTV ! Kdo so njeni botri na RTVS ? PETICIJA ZOPER RTV PRISPEVEK .....takoj podpisat .

  • Lavdan 10:19 12.oktober 2019.

    Skupaj gresta pamet z denarjem in lepota brez pameti, kot večna zveza, seveda tudi z izjemami.

Sorodne novice