Magazin > VIP
4371 ogledov

Telo in sposobnosti znane Slovenke pri 47 niso s tega planeta!

Njeno telo in njena moč nista naključje ...

Že celo življenje vsaj eno uro na dan telovadi, zato nič čudnega, da je pri 47 letih še vedno videti, kot bi jih štela 20. Špela Kastelic, podjetnica, ki jo je Slovenija spoznala v resničnostnem šovu Vražje dame, pravi, da ji brez športa živeti ni. Vsakodnevno se ukvarja s pilatesom, dela vaje z lastno težo in prisega na vibracijsko vadbo. Edini šport, ki ga ne mara, je tek. 

"Od nekdaj sem nora na šport, ki mi omogoča, da sem močna, polna, energije, fleksibilna, v dobri kondiciji ... Vse to je pomembno tudi za posel, ki ga opravljam in pri katerem potrebujem veliko moči. Vse spodbujam, da poskrbijo za to, da so najboljša verzija sebe, čas se vedno najde," je prepričana Špela, ki je na Instagramu nedavno pokazala ne le, kako postavna je, temveč tudi, kako močna in vzdržljiva je, da se lahko brez težav postavi na glavo in nosi lastno težo. Preverite v videu.

Sicer pa je Špela lansko leto za Žurnal 24 povedala tudi, da je mladostniško in malce norčavo energijo treba ohranjati ne glede na leta ter da se tako počutje gotovo odraža tudi na mladostnem videzu. Po videzu sodeč, dobro ve, o čem govori, saj je videti odlično! Kako pa je videti, ko se sprosti, in to v družbi Vesne Jankovič, pa preverite TUKAJ. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice