Magazin > VIP
65218 ogledov

Težave v raju: Ronaldo izgubil razum, v javnosti kričal na Georgino

Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Profimedia
Menda se slavna golobčka ne prenašata več, med njima je močno počilo, in to v javnosti.

Cristiano Ronaldo (38) in Georgina Rodriguez (29) sta z burnim prepirom v javnosti podžgala govorice o razhodu. Kot piše španska Marca, je ena izmed prič dogodka vse podrobnosti zaupala španskemu novinarju Abelu Planellesu. Nogometaš in njegovo dolgoletno dekle naj bi med burnim prepirom kričala drug na drugega, preden sta se vkrcala na letalo, kjer je menda sledila "tiha maša". Ronalda naj bi zmotilo Georginino obnašanje in zapravljanje denarja.

Težave so se menda začele, ko se je družina preselila v Savdsko Arabijo, kjer Ronaldo igra za Al Nassr. Georgina naj bi cele dneve zapravljala v luksuznih trgovskih centrih in naj se ne bi več posvečala družini tako kot nekoč. Veliko časa posveča tudi lastni blagovni znamki Georgina, ki postaja vse bolj popularna. Je obraz nekaterih podjetij, snema svoj resničnostni šov in je redna gostja družabnih in kulturnih prireditev. Poleg tega je načela tudi njegov odnos z mamo, s katero si je Ronaldo zelo blizu, kar je vodilo do tega, da nogometaš izgublja živce tudi na igrišču. Nedavno se je namreč zgodil hud incident, več o tem TUKAJ. 

A največja težava v njunem odnosu je denar, Ronalda menda zelo jezil, da Georgina zapravlja za "neumnosti". Pojavile pa so se tudi govorice, da naj bi moral Ronaldo v primeru razhoda Georgini izplačati 350 milijonov evrov, kot še piše 24 Sata. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Lion0077 17:18 28.april 2023.

    Kar naj ga do konca izčrpa.

  • Ender3 14:44 28.april 2023.

    Verjati temu in avtorju je pa, drugo vprašanje..

Sorodne novice