Magazin > VIP
6785 ogledov

The Biggest Loser: Tako je dve leti po šovu videti Valter

VALTER JALŠOVEC, biggest loser Planet TV
Stroga trenerka Nataša pohvalila nekdanjega udeleženca šova …

Valter Jalšovec, ki je leta 2019 sodeloval v tretji sezoni resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenije, je danes pravi zagrizeni športnik, ki vstaja že ob 5 zjutraj in se usede na kolo, zato rezultati njegove telesne preobrazbe niso presenetljivi.

Tako lepo ga je pohvalila njegova televizijska osebna trenerka Nataša Gorenc in zaupala njegove skrivnosti … "Danes je točno dve leti, odkar je Valter kot vodeči izpadel iz šova The Biggest Loser Slovenija 3! Pa je ob tej priliki prišel obiskat svojo trenerko. Valter je pravi dokaz, kako nadaljevati z gibanjem in držati težo, ko medijski žarometi ugasnejo! Zaradi sebe, svojega zdravja in počutja! To so pravi motivi, ki nas vodijo v globoke spremembe življenjskega stila, miselnosti in rezultate, ki držijo na dolgi rok! Evo, Valterja športnika, ki zjutraj vstaja ob 5h redno hodi na Sv. Ano, kolesari, dela vaje za moč, sklece, burpeeje … Obožuje zdrave jedi in poje na tone zelenjave! Maš to Valter, gremo dalje," ga je pohvalila Nataša in objavila fotografijo postavnega Valterja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Gorenc (@gymbynatasa)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice