Magazin > VIP
3813 ogledov

Nataša Gorenc: Nov posel je bil terapija po smrti najbližjega

Nataša Gorenc Instagram
Hitro se je prilagodila okoliščinam …

Osebna trenerka Nataša Gorenc, ki jo je širša Slovenija kot strogo, a srčno trenerko spoznala v resničnostnem šovu The Biggest Loser Slovenija, se je odločila za novo poslovno potezo in ustvarila inovativne vodene spletne vadbe.

"Za svoje stranke sem na Facebooku spletne vadbe vodila že v času prvega vala koronavirusa. Takrat mi je za rakom umrl oče, a sem se brcnila v rit in delala preko spleta. Na nek način je bila to terapija tudi zame. Takrat se je to tako prijelo, da sem v zaprti Facebook skupini to delala naprej," pravi Nataša, ki je program še izpopolnila in ga preselila na povsem novo spletno platformo Fit z Natašo na fit.si.

"Gre za čisto novo zadevo, izpopolnjeno, treninge za vsak dan, primerne tudi za začetnike. Fokus je na pravilni tehniki vaj, pri izvedbi pa so mi pomagali tudi strokovnjaki. Pet treningov je že posnetih, vsak teden pa odvodim tudi dva v živo, saj ljudje potrebujejo motivacijo, spodbudo in vodenje," dodaja slavna trenerka. Njen program stane 30 evrov na mesec, v udobju svojega doma pa vsak dan vadite po že posnetih treningih in treningih v živo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice